Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki utazott mar repulovelkb...

Aki utazott mar repulovelkb 10 honapos kisbabaval milyen tapasztalatokrol tud beszamolni?

Figyelt kérdés

A kovetkezok erdekelnenek: hogy, hol utazik a gyerek? Meg kulon, abban a kis mozesben, amit ott biztositanak? Vagy az olemben ul? Hogy tortenik a becsekkolas? Eloreengednek? Hogy viselte a ti babatok? A legnyomaskulonbseget hogy oldottatok meg? Nem sirtak a babaitok sokat emiatt? Charter jaratoknal is ugyanugy mukodik minden, mint a menetrendszerinti jaratoknal?

Koszonom a segitsegeteket elore is.

2009. máj. 23. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
en terhesen repultem! de volt egy kis gyerek a gepen aki pestol torontoig uvoltott! ja es helyet nem adnak a gyereknek az oledbe kell fognod vegig!! de ha szerencsed van akkor olyan helyre ulsz ahol elol van nagyobb hely ahova a car set et letudod tenni es abba a gyereket! de ezt a helyet iskulon kell kerni a jegy vetelnel
2009. máj. 23. 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi júniusban repülünk haza az öt hónapos kisfiammal. Nem tudom milyen az a mózeskosár, de mikor megrendeltük a jegyet lehetett kérni. Hát mi kértünk. Ha nem kérsz, akkor az öledben fog ülni végig és adnak egy pót övet. Valaki írta nekem, hogy az egyensúlyérzék miatt van a felnőtteknek a rosszullét a repülés alatt, ez csak 2 éves korára fog teljesen kialakulni. Így elvileg nem fog bedugulni a füle.

Hogy előre engednek-e? Nos ez ember függő, ha szerencséd van lesznek figyelmes utasok.

Jó repülést

2009. máj. 23. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, az oledben ulve utazik a baba kulon biztonsaggi ovvel ellatva amit magadhoz kell csatolni, de ha van ra mod(van szabad ules)akkor a babahordozoban utazhat melletted. Amig a kisfiam kicsi (3 es 7 hosan) vegig aludta a repuloutat. Felszallasnal es leszallasnal tejcsivel itattam vagy cumiztattam hogy ne fajduljon meg a fule. Becsekkolaskor elore engedtek de en ezt el is vartam a felszallaskor meg be is mondtak hogy kisbabak es mozgaskorlatozottak szallhatnak fel legeloszor. Most repulunk haza mi is de mar kicsit nehezebb lesz a kisfiammal mert egy orokmozgo es nem tudom hogy birom majd odalancolva tartani magamhoz:) 15 honapos es most tanult meg menni azota megallithatatlan:)

Nekunk nem volt gondunk az utazassal sosem sirt de nem is birt volna mert allandoan kezrol kezre jart a legikisasszonyok kezeben akik nagyon segitokeszek barmiben.

Remelem tudtam segiteni!

Jo utat!

2009. máj. 23. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!