Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet, hogy butaságot kérdezek...

Lehet, hogy butaságot kérdezek: ti próbáltátok már, hogy az egyik kezedbe beleteszel egy apró dolgot, és mindkettőt zárt tenyérrel nyújtod felé? Egyéves kisfiam eddig MINDIG eltalálta! Aki kipróbálja, beszámol a tapasztalatokról?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Keresztlányommal csináltam párszor. Ő most 15 hónapos. Elsőre eltalálja, de ha megakarom cserélni a kezemben (a hátam mögött), akkor ismét arra mutat, amelyikben előtte volt-tehát téveszt. Ha előtte cserélem ki, természetesen kitalálja. Tetszik neki ez a móka.
2009. nov. 3. 16:17
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi! én úgy cserélek, hogy nem látja. van, mikor cserélek, van, mikor ugyanabban hagyom, és eltalálja. nagyon fura!
2009. nov. 3. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon aranyos játék! :) Ha felébredt, én is kipróbálom :) Kösz a tippet, majd megírom, mi volt!
2009. nov. 3. 16:27
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi! :D kíváncsi vagyok!
2009. nov. 3. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is kipróbáltam már egy évesemmel. Eredmény: Mindkét kezemet elkezdte rángatni amíg ki nem nyitottam. :D
2009. nov. 3. 16:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Pár hete kezdtem el ezt játszani a 14 hónapos lányommal.

Válztozó, van amikor eltalálja van amikor nem.De nálunk is van ugy hogy egyszerre akarja kinyitni mind a két kezemet:)

De amúgy szereti:)

2009. nov. 3. 17:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ma délután sokat játszottunk, és egyszer tévedett :)! Jó babázást nektek!
2009. nov. 3. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!