Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik program menetéről...

Lombik program menetéről valaki be tud beszámolni?

Figyelt kérdés
Első lépések, ha már elvileg kivizsgáltak, a meddőségi szakrendelésen? Mennyi idő alatt jutok el a beültetésig?
2010. nov. 22. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Amikor minden vizsgálatunk megvolt, akkor mondták hogy a következő utáni ciklusban lehet, de már a következőben is lehetett volna, ha nem Karácsony környékére esne a beültetés. Így november elején mondták, hogy januárban kezdhetjük a stimulálást.
2010. nov. 23. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló: ugyanabban a cipőben járunk, mi is kezdhetnénk ha nem Karácsony... januárban kezdjük mi is. Ti hol vagytok?

Kérdező: Ha már elvileg kivizsgáltak: ciklus első napján rohanni hüvelyi UH-ra, ott megkapod a recepteket, és kiváltod az inekciókat, és megkapod az utasításokat. Aztán azt hiszem kétnaponta kell menni UH-ra és amikor megfelelő méretűek a tüszők, megrepesztik, és leszívják. Amíg a leszívás tart (altatásban végzik), addig párod mintát ad.

Pár nap múlva beültetés, és még utána pár nap izgulás, aztán pozitív teszt:-))

Ezt így csak röviden, de kb. ez a menete. Még van vérvétel is közben, de már nem emlékszem melyik napon vagy hányszor:-)

Sok sikert nekünk:-)

2010. nov. 23. 13:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sokkal okosabb lettem. Hajrá nektek is!
2010. nov. 23. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia második!

A BMC-be járunk. És Ti?

2010. nov. 24. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia:-) Szupi!!! Mi is:-) De jó, még senkit nem ismerek ott a lombikcentrumból és jó lenne valakivel végig izgulni.
2010. nov. 25. 06:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező!

Tarthatjuk a kapcsolatot, ha gondolod, de én nem tudok Neked privit írni. Valamiért nem engedi...

2010. nov. 25. 09:49
 7/8 anonim ***** válasza:
A BMC-s lánynak írtam. előző
2010. nov. 25. 09:50
 8/8 anonim válasza:
segitenétek nekem is.babát szeretnénk de én elvagyok kötve,menyi mi és hogy zajlik?
2010. dec. 13. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!