Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van a fővárosban vagy környéké...

Van a fővárosban vagy környékén olyan kórház, ahol a nagyobbik testvér is bent lehet a családi (fizetős) szobában mindaddig, míg haza nem térhet a család az újszülöttel?

Figyelt kérdés
Tandemszoptatás miatt keresnék ilyen lehetőséget. Ha nincs, marad az otthonszülés, bár ezzel is bajban vagyok, a Geréb ügy óta...

2012. máj. 31. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
93%
nem olvastam a kommenteket, csak az istvant javasoltam. kozben eszembe jutott az ambulans szules lehetosege. szules utan 3 orat kotelezo bent tolteni, majd azt mondjatok, hogy ti akkor hazamennetek. nincs joguk bent tartani, bar mindent meg fognak tenni, hogy maradjatok. de el lehet menni. :-) ez ismegy megoldas. :-)
2012. máj. 31. 17:48
 22/74 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a 21-es válaszadó adta idáig a legjobb megoldást.

Sok zöld kezet érdemelne.

2012. máj. 31. 17:56
 23/74 A kérdező kommentje:
Ez lenne nekem is a legjobb, 21-es! Az elsőnél is valami hasonlót szerettem volna. Azt mondták én mehetek, de a babának maradni kell... hát nyilván nem hagytam ott!
2012. máj. 31. 18:06
 24/74 A kérdező kommentje:
De akkor ennek utána nézek, köszi, ez tényleg jó ötlet!
2012. máj. 31. 18:07
 25/74 anonim ***** válasza:
32%
hát igen, a babát nem hagyják elvinni,úgyhogy neked ez sem megoldás
2012. máj. 31. 18:07
 26/74 anonim ***** válasza:
81%

[link]

Ezt olvasd el, és ha megfelelsz minden kritériumnak, akkor gondolkozz csak az otthonszülésen. Mivel azt írtad, tanyán éltek, gondolom, 20 percen belül nincs kórház...

Értelek, csak sok mindent nem tudok elfogadni nálad. Csak a te ölelésed, simogatásod, (cicid) tudja megnyugtatni a lányodat, pedig nem így van. Legalább most hagyj egy kis időt, hogy az apjával is szorosabbá váljon a kapcsolata.

Kicsit úgy érzem, a nagyot akarod mindenáron félteni és tutujgatni a kicsi rovására.

2012. máj. 31. 18:23
 27/74 A kérdező kommentje:
Utolsó: egy pontban nem felelek meg a kritériumoknak... marad a bababarát kórház, családi szobával. Bár az sem biztos, hisz ez nem egy nyaralás biztos dátummal, így foglalni nem lehet előre.
2012. máj. 31. 18:31
 28/74 anonim ***** válasza:
66%

Én egy valamit nem értek:

más egy újszülött szopási igénye és anyatej összetétele és más a 2,5 évesé. Kié lesz akkor a nyerő kombi? Mert az újszülött szervezete nem fogja értékelni a kolosztrum nélküliséget, ami nagyon fontos lenne számára.

Fontosabb, mint a háborítatlan szülés.

Mert ugyebár az anyatej összetétele folyamatosan változik, mindig alkalmazkodik a baba igényeihez, de itt most ez nem fog összejönni. Vagy majd kap tápszert, hogy a 2,5 éves hadd cicizzen nyugodtan tovább?

2012. máj. 31. 18:47
 29/74 anonim ***** válasza:
A családi szobákkal csak az a "gond", hogy ha foglalt, akkor hiába kérted előre (mert foglalni lehet!), de nem tudsz bemenni, mert más van benne. Amint ők haza mennek, akkor költözhetsz csak be.
2012. máj. 31. 19:26
 30/74 anonim ***** válasza:
33%

utolsonak,

tandemszopi alatt kepes a ket mellben is kulonbozo osszetetelu tej termelodni. egyik az ujszulottnek, masik a nagynak:-)

Egyebkent duma, hogy a baba marad a kh.ban. sajat felelossegre ot is vihetitek, csak ezt sehol nem hangoztatjak. 21-es voltam

egyebkent regisztralj a mamamira, ott van ambulans szuleses topik is. :-)

sok sikert nektek!

2012. máj. 31. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!