Van a fővárosban vagy környékén olyan kórház, ahol a nagyobbik testvér is bent lehet a családi (fizetős) szobában mindaddig, míg haza nem térhet a család az újszülöttel?
Szerintem a 21-es válaszadó adta idáig a legjobb megoldást.
Sok zöld kezet érdemelne.
Ezt olvasd el, és ha megfelelsz minden kritériumnak, akkor gondolkozz csak az otthonszülésen. Mivel azt írtad, tanyán éltek, gondolom, 20 percen belül nincs kórház...
Értelek, csak sok mindent nem tudok elfogadni nálad. Csak a te ölelésed, simogatásod, (cicid) tudja megnyugtatni a lányodat, pedig nem így van. Legalább most hagyj egy kis időt, hogy az apjával is szorosabbá váljon a kapcsolata.
Kicsit úgy érzem, a nagyot akarod mindenáron félteni és tutujgatni a kicsi rovására.
Én egy valamit nem értek:
más egy újszülött szopási igénye és anyatej összetétele és más a 2,5 évesé. Kié lesz akkor a nyerő kombi? Mert az újszülött szervezete nem fogja értékelni a kolosztrum nélküliséget, ami nagyon fontos lenne számára.
Fontosabb, mint a háborítatlan szülés.
Mert ugyebár az anyatej összetétele folyamatosan változik, mindig alkalmazkodik a baba igényeihez, de itt most ez nem fog összejönni. Vagy majd kap tápszert, hogy a 2,5 éves hadd cicizzen nyugodtan tovább?
utolsonak,
tandemszopi alatt kepes a ket mellben is kulonbozo osszetetelu tej termelodni. egyik az ujszulottnek, masik a nagynak:-)
Egyebkent duma, hogy a baba marad a kh.ban. sajat felelossegre ot is vihetitek, csak ezt sehol nem hangoztatjak. 21-es voltam
egyebkent regisztralj a mamamira, ott van ambulans szuleses topik is. :-)
sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!