Mit csináljak? Hiába gondolok szépre.
a szülés fájdalmas, ne hidd azt, hogy menstruációs fájdalommal megúszod.
viszont ha kell akkor jajgass, vagy üvölts. egyik sem ciki.
én tegnap szültem negyedszerre és nem szégyellem azt, hogy valószínűleg tőlem zengett a szülészet.
férjem kinn várt a szoba előtt és csak azt hallotta, hogy segítségért könyörgök, üvöltök, majd nevetek, mert meglett a baba.
a szülés fáj. és én sajnos a vége felé már nem a babára koncentráltam, hanem a fájdalom volt az úr.
de meglett, most itt van mellettem és nagyon szerelmes vagyok. te is az leszel.
Nah ettől az utolsó üvöltős sztoritól aztán tuti belelkesült a kérdező...
Sajna nem tudunk abban segíteni, hogy ne félj! Neked kell legyőznöd ezt! Én arra gondoltam előtte, hogy hát egy combcsonttörés tutira jobban fájhat, és hát azért mindenki túlélte miért ne sikerülne nekem is.
Fájt, de nem akartam meghalni közben, tudtam hol vagyok, tudtam mit csinálok, illetve inkább, hogy mi történik, sőt még bíztattam is magam, hogy fájjon jobban, mert nem ítéltem elég erősnek, és már látni akartam ki lakott odabent! :)
De már lehet túl is vagy rajta!
Sajnos még nem vagyok tul rajta. Tegnap óta nagyon sokat mozog, szinte egész nap.
Köszönöm a válaszokat
nem hiszem, hogy titkolni kéne az igazságot és hazudni egy szépet.
én a magamét írtam le, hogy mi történt a (mint ma kiderült) 20 perces szülésem alatt.
és nem tartom helyesnek azt, hogy kizárólag csak szépet kell ilyenkor írni.
üdv: az üvöltős
20 perces ?:o hamar meg volt akkor a babád.
Nekem még nem akar kijönni. Utolsó héten miért mozog egész nap? Nektek is volt ilyen? Vagy csak nekem ilyen?
Anyám szerint nem mozoghatna egész nap legalábbis mi nem mozogtunk egész nap pedig van 2 báttyám
most már rajtam marad az üvöltős jelző :)
enyém is mozgott, pedig 4 kiló felett volt. nem tudom rá a választ, hogy miért, pedig elméletben tényleg kevesebbet kéne. enyém még jobbra balra is képes volt forogni. :)
és lehet, hogy a tiéd is gyors lesz, hiába lesz első. sosem lehet tudni.
Az igazság ebben a témában nagyon relatív!
Ezért írtam, hogy ez az üvöltős sztori, még nekem is erős, pedig már szültem. És értettem ezalatt, hogy nem mindenki ugyanúgy éli meg a szülési fájdalmat!
Az én igazságom meg az, hogy nagyon kellemeset csalódtam ezzel kapcsolatban!
20 perc? az szép!!!
Én 2 órát voltam szülőszobán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!