Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » II sz. Női klinikán melyik...

II sz. Női klinikán melyik dokit ajánljátok és kihez NE menjek még véletlenül se? Ambuláns ellátásra, szülésre gondolok.

Figyelt kérdés

2012. ápr. 16. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

hogy kihez ne? passz, hogy kit ajánlok?

Dr Galamb Ádám, nagyon rendes lelkiismeretes..

2012. ápr. 16. 15:03
 2/8 anonim válasza:
Dr Paragi Pétert tudom alánlani!3.gyermekemet szülöm nála császárral. Én elégedett vagyok vele.
2012. ápr. 16. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A Timmermann Gábor is nagyon jó orvos.
2012. ápr. 16. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Dr. Takács Györgyhöz semmi esetre se.

Dr. Timmermannál fogok szülni de neki nincs ambuláns rendelése csak magán.Viszont nagyon megéri azt az összeget amit fizetni kell .A szülésért nem kér konkrét összeget teljesen rádbízza.

Én őt ajánlom szuper doki. www.timmermann.hu itt tudsz utánanézni

2012. ápr. 17. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Ács Nándorhoz ne.
2012. ápr. 17. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:

dr. Galamb Ádám nagyon jó!!!! :)

Negatívat senkiről sem tudok mondani.

2012. ápr. 18. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát, Ács dokiban én is csalódtam annak ellenére, hogy eleinte irtó szimpatikus, kedves volt.

Aztán nagyívben le.art, ha hívtam, mindig türelmetlen volt, éppcsak el nem küldött a fenébe.

Úgyhogy én le is léptem Tőle rövid úton, Őt nem ajánom ... Mást meg ott nem ismerek.

2012. ápr. 18. 12:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Még egy szavazat dr. Galamb Ádám mellett:)

Sőt a barátnőmet is hozzá küldtem, amikor kiderült, hogy terhes. Ő is maximálisan meg volt vele elégedve.

Én egy éve szültem nála. És ha megint terhes leszek csak miatta (mert annyira meg voltam elégedve vele) nem megyek másik kórházba...

2012. ápr. 18. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!