II sz. Női klinikán melyik dokit ajánljátok és kihez NE menjek még véletlenül se? Ambuláns ellátásra gondolok.
Őszintén??Neveket nem tudok mondani, de én még egyszer oda akkor se mennék ha belehalnék.
Nem olyan régen melóba voltam, és iszonyatos vérzés tört rám, meg ijedtem, mivel közel voltam a II. nőhöz így metróra szálltam és oda mentem.
Úgy indult a dolog hogy több mint fél órát vártam,mire behívtak (azért arra gondoltam hogy egy ilyen vérzést, hogy a tampon-betét ellenére állt alattam a vér, sűrgősnek vesznek).Egy fiatal doki kezdett el vizsgálni, jobban hüledezett mint én, közölte hogy el nem tudja képzelni hogy mi van.Szólt az asszisztensnek hogy vegyenek szövet tant, mire a csaj közölte hogy nincs hozzá üveg.Azt monjda a doki:"Nem baj hozzon az automatából egy poharat!"
Majd bejött egy másik doki, aki rám ordított hogy ne legyek kiborúlva.Hát kössz, ömlik belőlem a vér és még csak azt sem tudom miért...
Na az öreg elárulta hogy vetélek, sétáljak le az ultra hangra.
Az ultra hangon húzták a szájukat hogy össze véreztem az ágyat, földet, mindent...
Majd megvolt a befejező műtét olyan egy óra körül.Anyám 3 fele ért be, és amikor kérdezte a nővéreket hogy hol vagyok, hogy vagyok, azok közölték hogy a 16-osba van, de még nem jártunk nála, lehet még alszik.
A kutya rám nem nézett egész nap, majd reggel 7-kor behozták a zárómat és közölték hogy lehet távozni....
Undorító mocskos hely...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!