Jártatok már úgy, hogy véletlenül a ragasztós oldallal felfelé tettetek be egy betétet a bugyitokba és felhúztátok?
Nekem egyszer anya így járt, még sok éve, úgyhogy amikor megjött nekem, elmondta, hogy ezzel mindig nagyon vigyázzak, mert nem túl kellemes. Egy jó ideig be is tartottam, figyeltem alaposan, aztán ugye rutinná vált a betétcsere...és ami rutinból megy, azt a legkönnyebb elszúrni. Tavaly nyáron valamiért nagyon siettem, mondom egy gyors betétcsere és már itthon sem vagyok, hát sikerült fordítva betennem.
Nagyon kellemes élmény volt, mondhatom...:-S
Azóta tudom, hogy ezen nem szabad fél percet spórolni, inkább alaposan megellenőrzöm, ahogy harisnyababee kolléganő az előbb leírta.
Egyébként a húgom kint várt és röhögőgörcsöt kapott, mikor elmeséltem neki, hogy jártam, mondtam, ha ennyire vicces, csinálja utánam, de erre azóta is várok :-D
(Aznap valamiért nagyon szét voltam amúgy csúszva, pár órával később fordítva gyújtottam meg a cigimet, azóta is gondolkozok, melyik volt rosszabb élmény.)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!