Légyszi ajánljatok olyan tisztasági betétet, amin nem folyik keresztül semmi!?
nem egészségügyi betétet keresek, hanem tisztaságit, pont azért mert már nagyon kevés van
amiket próbáltam (Jessa, Carefree, Naturella) azok átnedvesednek - lehet, hogy azért, mert ez nem a szokásos ragacsos normál női folyás, hanem vizesebb tisztulási folyás és a mai tisztasági betétek már nagyon "korszerűen légáteresztők" :S
szóval olyan _tisztasági_ betét kéne nekem, ami nem ereszt át semmit :/
Ha erősebb, akkor pedig szerintem nem nagyon lesz olyan, ami pár óra után nem ereszti át. Ezért ajánlottam egészségügyit, mert az biztos nem fogja.
Egyébként eszembe jutott egy olyan betét, amit inkontinens nők használnak, azt hiszem, Tena a neve. Az biztos jobb nedvességfelszívó.
Nagyon köszi a választ - tudod, olyan idegesítő, hogy már szinte csak pár csepp van, és mégis eü betétet kell használni, mert a tisztaságin átfolyik, mintha semmit nem használnék :/
A tena jó ötlet, megnézem, hogy van-e valami kis méret belőle, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!