Hogy oldjátok meg a párotokkal az együttlétet konkrétan a szexre gondolok 2 gyerek mellett?
Mikor alszanak, természetesen. A "nagy" 2 éves, a pici 4 hónapos, külön szobában vannak.
Ha egy szobában aludnánk a picivel, akkor szerintem maradna a fürdő vagy a nappali :)
Külön hálóval és csukott ajtóval. Mi pont ma buktunk le a 7,5 éves előtt. Hallottuk mikor jött be, de szerintem már a szobánk felé jövet hallotta, hogy pont a végénél járunk... :( :) Azt hiszem kivágtam magunkat, de lehet, hogy 20 év múlva majd elmeséli, hogy jó próbálkozás volt, de nem jött be. :) Eddig sosem voltunk ilyen közeli lebukásveszélyben, de ezután tényleg becsukjuk az ajtót.
Amúgy ha kicsi, akkor nyilván alvásideje alatt, később a leginkább akkor lehet "nem lábujjhegyen", ha nincsenek otthon.
A mi gyerekeink külön szobában alszanak, de egymás mellett van a két szoba, minden áthallatszik.
Este 8-kor már alszanak, így előttünk az este, éjszaka. Soha nem volt gond a megoldással. :-)
Mivel nálunk alszik most a két nagyobb is,és eléggé nyikorog az ágyunk,így más helyet keresünk.
Amikor még a két nagy a saját szobájában aludt,a kicsi pedig már megszületett,akkor gond nélkül a saját ágyunkon csináltuk.
Egy 2 hónapos babának már kialakultak az alvási szokásai,már tudod kb mikor fog felébredni,így a megfelelő időpontot is meg tudjátok határozni,amikor együtt tudtok lenni.
Sok sikert! ;-) És jó babázást!! :-)
Üdv: 3 lányos
Mi akkor szexeltünk a legnagyobbakat és elég gyakran is, amikor terhes voltam.
A szerelem és a vágy megvan, de fáradtság is, és az, hogy a gyerekek zavarnak :( Papírvékony falak. Félelem a ránk nyitástól :(
Így ritkán vagyunk együtt, TÚL ritkán :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!