Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy oldjátok meg a párotokkal...

Hogy oldjátok meg a párotokkal az együttlétet konkrétan a szexre gondolok 2 gyerek mellett?

Figyelt kérdés
2 hónapos a kisebb a mi szobánkba alszik, még mindig nem szexeltünk szülés óta
2012. márc. 7. 14:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne azért szexelj, hogy apu ne hagyjon el, azért szexelj, mert jól esik. 3 gyerek mellett van úgy, hogy egy hónap is eltelik szex nélkül.... Apa 16 órákat dolgozik naponta, nekem is van elég, mikor én még javában fürdetek, ő már alszik, mikor ő ébred, én még akkor fordulok a másik oldalamra. A szeretet és az összetartozás érzése többet jelent, mint a szex... Hidd el, eltelik egy kis idő, belerázódtok az új élethelyzetbe, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Csak idő kell, míg újból lesz igazi rendszer az életetekbe! :)
2012. márc. 7. 22:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapos mellett nem sűrűn. Nem is igen kívántam. 3 hónapos volt, amikor külön szobába tettük, onnantól kezdve gyakrabban lehetett.
2012. márc. 7. 22:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nagyon remélem,hogy megoldjuk minél előbb,még nincs az hogy csak elmegyünk egymás mellett,bújunk meg minden csak a szex hiányzik.
2012. márc. 8. 08:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
estére én is fáradt vagyok, így éjjel ha felébredünk, vagy hajnalban szoktunk belefogni. nagyon izgalmasak az éjjeli randevúk!
2012. márc. 8. 09:07
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Mi is mosott rongyok voltunk már este,de mi akkor is csináltuk ha "ránk jött"... és soha nem bántuk meg hogy nem az alvást választottuk :-) Persze nem minden este,de hetente minimum 1x szántunk ennyit egymásra!

A másik megoldás,hogy amikor a nagy alszik,Te is alszol fél órát,ha többet nem is- sokat jelenzene! nem lennél annyira fáradt este.

Vagy csinálhatjátok azt,amit sokan csinálnak... elbújnak nappal ha alkalmuk nyílik össze bújni. Nem olyan kényelmes mint este az ágyban,de izgi!! -mi anno a füribe zárkóztunk be,oda bújtunk. A nagylánynak füllentettünk egy picit- mivel 1 együttlét nem több órás,így ez megoldható délután is.

Sok sikert!!

Üdv:3 lányos

2012. márc. 8. 10:56
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Nekem csak 1 gyerek van, 1 éves, de a terhesség előtti minden napos sex igencsak a múlté már....
2012. márc. 8. 11:44
 17/18 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk az első gyerek után eltelt vagy 8 hónap mire valamennyire elkezdtünk szexelni. Ezt értsd úgy, hogy 2 hetente 1x. Kb. 4-5 hónapig abszolút semmi sem volt de nekem nem is hiányzott egyáltalán csak a fejemben tudtam, hogy ez így gáz. :p

Olyan 1,5 éves volt amikor már nem kelt egyszer sem éjjelente na, utána kezdtem kipihent lenni és már tök jó lett minden de akkor megint terhes lettem (persze direkt csináltuk) és Ő most 7 hetes. Tegnap voltam a 6 hetes kontroll vizsgálaton a dokimnál szóval már lehetne. Most nem hagyom úgy el magamat/magunkat, heti 1 szex azért kötelező lesz. Emlékszem, hogy amikor nagy nehezen összejött anno akkor nagyon jó volt, meg is beszéltük, hogy most már gyakrabban csináljuk de aztán megint jött a stressz, a fáradtság stb...megint elmaradt. Ezt nem szabad hagyni!

2012. márc. 8. 13:06
 18/18 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem igenis kell figyelni arra, hogy ne teljenek el a honapok szex nelkul! A kislanyom szuletese utan pl. a hatam kozepere sem kivantam, faradt voltam, de megis erot vettem magamon. Amikor mar mindenki aludt, en is szunditottam, es a hajnali etetes utan kezdtem finoman 'ebresztgetni' a paromat :) O sosem utasitotta vissza a kezdemenyezest. Nekem az is segitett, hogy elkezdtem 'szexi' szoptatos fehernemut venni (lehet ilyet talalni!), ejszakara neha csipkes haloing stb (ami azert takart, ahol kellett, szules utan...) A kisebb gyerkocot nem tudod a nappaliban altatni? Mert ugy tapasztaltam, hogy baboval egy legterben nehezebben jon a kedv...
2012. márc. 8. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!