Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházban szülés után hogy...

A kórházban szülés után hogy jöttetek ki a szobatársaitokkal? Milyenek voltak? Barátkoztatok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 16:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is barátkoztam.Amikor átvittek az osztályra akkor ment haza egy ikres kismama így egyedül maradtam.Este kaptam új szobatársat vele nagyon jól kijöttünk.Következő nap kaptunk egy ukrán szobatársat,megtanultunk activityzni :) így vele is megvoltunk.Majd kaptunk még egy ukrán kismamát,aki nagyon bunkó volt,vele nem kommunikáltunk csak ha muszáj volt.

Akkor lett még szorosabb a kapcsolat az első két szobatársammal amikor szépen sorban átvitték a babáinkat a koraszülött osztályra (nem voltak koraszülöttek,csak ott jobb az ellátás,sárgaság miatt).

A magyar kismamával tartjuk a kapcsolatot és néhány koraszülött baba anyukájával is akiket ott ismertünk meg a szoptatóban :)

2012. máj. 18. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Kétszer szültem, mindkétszer háromágyas szobába kerültem, mindkét alkalommal 1-1 barátnőre tettem szert.

És klassz, hogy egy napon születtek a gyerekeink.

2012. máj. 19. 06:41
 13/13 anonim ***** válasza:
5 ágyas szobába kerültem szülés után a baba nélkül mert ő a korára került 10napig bent voltam szoval addig elég sokan megfordultak a szobába 2 barátnőm is akkor szült az egyik odakérte magát mellém a szobába ugyhogy elvoltunk meg ugy a többiekkel is nagyon jól elvoltam. Viszont volt egy csaj na ő nagyon igénytelen volt és idegesítő is behozta a gyerek ruháit és az összes ruhának dohos cigi szaga volt. Szegény kisfiú:S De hál istennek hamar hazaengedték a csajt.
2012. máj. 19. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!