A kórházban szülés után hogy jöttetek ki a szobatársaitokkal? Milyenek voltak? Barátkoztatok?
Én is barátkoztam.Amikor átvittek az osztályra akkor ment haza egy ikres kismama így egyedül maradtam.Este kaptam új szobatársat vele nagyon jól kijöttünk.Következő nap kaptunk egy ukrán szobatársat,megtanultunk activityzni :) így vele is megvoltunk.Majd kaptunk még egy ukrán kismamát,aki nagyon bunkó volt,vele nem kommunikáltunk csak ha muszáj volt.
Akkor lett még szorosabb a kapcsolat az első két szobatársammal amikor szépen sorban átvitték a babáinkat a koraszülött osztályra (nem voltak koraszülöttek,csak ott jobb az ellátás,sárgaság miatt).
A magyar kismamával tartjuk a kapcsolatot és néhány koraszülött baba anyukájával is akiket ott ismertünk meg a szoptatóban :)
Kétszer szültem, mindkétszer háromágyas szobába kerültem, mindkét alkalommal 1-1 barátnőre tettem szert.
És klassz, hogy egy napon születtek a gyerekeink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!