Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehet majdnem évente...

Hogy lehet majdnem évente gyereket szülni? 8 év alatt 6 gyerek!

Figyelt kérdés

2012. máj. 17. 16:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Fizikailag lehetséges. De hogy mi értelme van, azt nem tudom.
2012. máj. 17. 16:40
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

:D

Védekezek én doktor úr! De mindig az embör az erősebb!!

2012. máj. 17. 16:50
 3/16 anonim ***** válasza:
74%

Én ismerek olyat,aki még 30 éves sincs és 7 gyereke van.

És egy nagyon helyes nő.

Így én azt tudom írni igen lehetséges.

De a gyerekek évente jöttek.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 17. 16:56
 4/16 anonim ***** válasza:
38%
Amúgy van ilyen. És főleg a vallásos embereknél , na meg a kisebbségnél. Sajna, ez van. Fizikailag nagyon megerőltető a folyamatos terhesség.
2012. máj. 17. 17:08
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Én ismerek ilyen családot, anyuka se volt még 30 sem, de már 5 gyereke volt. Persze folyamatosan sírtak hogy nincs pénzük, de talán akkor védekezni kéne. Mondjuk ők nem védekeztek, mert azt tartották, az Isten ellen való. Szerintem mondjuk az inkább Isten ellen való, ha gyereket szülök a nyomorba, mert szeretettel nem lakik jól a gyerek, meg nem is melengeti télen, de ez van, nem mindenki gondolkodik az eszével.
2012. máj. 17. 17:28
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Az én kisfiam ovistársánál 3 gyerkőc van,a legnagyobb 4 éves,a középső 2 éves,a kicsi 3 hetes.Ergo az elmúlt 5 évben vagy terhes volt,vagy szült a csajszi(és mondta,hogy még szeretnének gyereket).Nagyon normálisak,jól szituáltak.
2012. máj. 17. 17:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, nem mai példa, de a szüleimnél 7 év alatt 5 gyerek "jött össze", én vagyok a legfiatalabb. Mindannyiunkat szépen, nagy gonddal felneveltek, mind az öten dolgozunk, ketten diplomát is szereztünk, tehát nem ezzel van baj.

Szerintem nem az a rossz, ha ilyen rövid idő alatt ennyi gyereket szül, hanem az, ha a későbbiekben nem tud gondoskodni megfelelően róluk.

2012. máj. 17. 21:17
 8/16 anonim ***** válasza:
83%

Áprlisban múlt 6 éve, hogy megismerkedtünk a férjemmel, most vagyok 29 éves, és 34 hetes kismama az 5. gyerekünkkel. A férjem 41 éves.

Nem vagyunk sem vallásosak, sem cigányok. Egyszerűen megtaláltuk a másikban mindazt, amire vágytunk, és ezt a szerelmet mindennap megéljük, a gyerekek ennek a gyümölcsei. Semmilyen segítséget nem kapunk sem családtól, sem önkormányzattól, de nem is kérünk.

2012. máj. 17. 22:43
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én igazából arra lennék kíváncsi hogy testileg hogy bírja a nő? Nem túl megterhelő?

A példa akit felhoztam pont a nagyanyám. Őt nem lehet ilyenről kérdezni. Anyám a legidősebb gyerek,de ha őt kérdem szegénykém csak panaszkodik,hogy neki kellett foglalkozni a kisebbekkel!

2012. máj. 17. 22:53
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó vagyok. Testileg - fizikailag jól bírom az elmúlt évek nehézségeit (6 év alatt 5 gyerek). Minden szülésem után gyorsan regenerálódtam, mindegyik gyereket 1 éves koráig szoptattam, az sem viselte meg a szervezetemet. Fontos a viszonylag kiegyensúlyozott táplálkozás, meg a rengeteg mozgás. Alakom most is ugyanolyan, mint a gyerekek előtt, fogaim, bőröm hibátlan, azt is mondhatnám, hogy csinos vagyok. Odafigyeltem magamra, nem tunyultam bele az anyaságba, Ennyi.
2012. máj. 17. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!