Hogy lehet majdnem évente gyereket szülni? 8 év alatt 6 gyerek!
A 22:43-tól kérdezném,hogy mit szól ehhez a családod és a férjed családja,hogy 6 év alatt született 5 gyerek?
Nekem már a 4-nél is kiakadtak,persze az anyagiak miatt aggódnak mindig.
De tudom mivel én is benne vagyok 4 gyerekkel,hogy sokkal nagyobb feladat,mintha dolgoznék valahol.Bár nekem a legnagyobb most fog ballagni a 8.osztályból.A legkisebb viszont 2,5 éves.
Minden jót és boldog babavárást!
4 gyerkőc anyukája
A családom rendkívül értetlenül áll a dologhoz, a férjemnek pedig sajnos meghaltak a szülei. Így magunk vagyunk, belefáradtam már abba, hogy bizonygassam, mit miért csinálunk, meg abba is, hogy másoknak bebizonyítsam azt, hogy így is lehet élni (sőt, szerintem csak így érdemes élni).
Mindent meg tudunk teremteni, amire szükségünk van, a családom így is azt kántálja, hogy ebbe bele fogunk rokkani, és hogy csak minket féltenek. De segíteni persze semmit sem segítenek.
Akkor nálatok is ez a helyzet mint nálunk.
Persze aggódnak,mert a mai világba nem egyszerű a megélhetés.Főleg,ahogy nőnek egyre több a kiadás.Nekem az a tapasztalatom,hogy kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond.Most a 3 iskolás osztálykirándulásra ment 1 napra.
20 000 ft volt.S a kicsi még sehol.De neked még könnyebb,mert picik.
Tervezett baba volt?A férjed mit dolgozik?Mi még 4 gyerek mellett is fizettünk egy hiteles ellopott autót.
22 hónapog szörnyű volt.Hát nem egyszerű.
De azért olyan jó a sok gyerek.Bár azt vettem észre ott lesz sok,akik egykék voltak.Bár lehet,hogy csak én rám jellemző.
4 gyerkc anyukája
Ismét az 5. gyerekét váró Anyuka vagyok.
Hogy terveztük - e a babákat? Hát konkrétan nem volt soha elhatározva, hogy ekkor meg akkor szülessenek, egyszerűen csak nem tettünk semmit az ellen, hogy megfoganhassanak. Így láttuk jónak, mert szerettük volna megélni azt, ami történik velünk. Most mér kicsit nehezebb a helyzet, mert a férjem itt szeretne megállni, én pedig még mindig folytatnán a sort, majd megegyezünk.
Az anyagi része természetesen nem egyszerű, főleg azért, mert a ház, amit vettünk folyamatos felújítások elé állít minket, így négy éve minden évben tavasztól - őszig valamit rombolunk - építünk (utána még hetekig helyreállítunk, mert sejnos ez a hátránya annak, ha lakva, apránként építkezik az ember). Nehéz az élelmiszerek közül is ennyi embernek jót és jó mimőséget választani, úgy, hogy a pénztárcánk is bírja, épp ezért a zöldség - gyümölcs nagy részét megtermeljük, eltesszük télire (ami minden szépsége mellett persze ismét újabb feladatot is jelent)
Egyébként a férjem víz - gáz - központifűtés szerelő, rengeteget dolgozik, hogy meglegyen , amire szükségünk van, szinte sosincs itthon. A vele együtt töltött időt én is és a gyerekek is nagyon várjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!