Furcsa az, hogy a szülésem után, amíg kórházban vagyok, addig csak a férjemet, és anyámat akarom, hogy bejöjjenek hozzám és a babához?
A többi rokonság szerintem jöhet megnézni a babát akkor is, amikor már itthon vagyunk.
Szerintem nem jó, ha bemászkálnak a kórházba, még a velem együtt lakó mamát is zavarhatják.
Én nem szeretném. :(
Meg fognak sértődni, ha ezt betartatom velük?
Hogyan tálalhatnám ezt a dolgot?
Furcsának nem furcsa, hogy így érzel, sokan vannak ezzel így rajtad kívül is. A sértődés meg két dolgon múlik: képes vagy-e ezt kellő tapintattal, és diplomáciai érzékkel tálalni, és persze függ a rokonság gondolkodásán, kompromisszumkészségén is.
Én nagyon örültem minden látogatónak. Baba-mama szobában voltunk, a másik két anyukához is többen jöttek be, de a társalgóba is ki lehetett menni a babával együtt. Nekem jól esett, hogy mindenki eljött, akit szeretek.
Nekem is furcsa.
DE látogatóként természetesen megérteném és nem sértődnék meg.
Sok boldogságot a babához :-)))))))
köszi :)
és hogy tálaljam ezt?
hogy tapintatosan hangozzék?
szájbarágós tippet is elfogadok!
Mivel magyarországon nincs vagy nagyon ritka az egyágyas szoba így megértem.
habár anyós anyukád szintjén lesz a gyereknek, így azért öt eltíltani nem lehetne. De ha apukádat testvéredet sem engeded akkor mondhatod apósnak sógornak is hogy maradjon kint.
utolsó vagyok. Remélem érthető volt amit leírtam, kicsit kuszának tűnik.....
Sok sikert :)
hát nagyon diplomatikus kell hogy legyek :D
pedig legszívesebben lezárnám egy rövid és határozott mondattal :D:D:D
Eleve a szobába ne menjen látogató! Ahol én szültem, elvben tilos volt (még az egyágyas szobában is, kivéve az apuka, ő este bejöhetett és ott is alhatott - persze ára is volt!).
A hatágyasban viszont iszonyú zavaró, hogy szoptatnak az anyukák, és közben ki-be mászkálnak a vadidegenek.
Úgyhogy még az apuka se menjen be a szobába! A látogatókkal a folyóson kell találkozni. Hozzám bejött több ismerős, barát is, olyan is, aki épp ott járt a kórházban, és ha már arra járt, beugrott hozzám. Engem nem zavart, én örültem, hogy végre nem csak újszülötteket meg frissen szült anyukákat látok, de én ilyen vagyok. :) De a látogatókkal mindig szigorúan csak a folyosón találkoztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!