Debrecenben a Kenézy kórházban Dr. Kovács Lászlóról vélemények? Szült már valaki nála?
Köszönöm a válaszod!
Szülésnél ott van,tehát nem megy el "nyaralni"? Mennyit adtak neki szüléskor?
Milyen szüléskor(türelmes?,mondja,hogy mit tegyél?)?
Te adnál minden UH-n pénzt,ha a kórházba hív?
Elnézést,ha bugyuta kérdéseim vannak,de első baba,és idáig nem ebben a megyében laktam,így nem ismerek itt egy dokit sem.
Mindenre kíváncsi vagyok.
Szia!
Én 10 éve járok hozzá. 4 éve nála szültem a lányom. Nagyon rendes és türelmes volt. Akkor 50ezret adtunk a varratszedés után mielőtt haza mentünk a kórházból. Nem túl közvetlen ember, nem haverkodik a beteggel és sokszor meg sem ismert, de elnéztem neki.
Ennél a terhességnél már amikor mentem megismert mindig.
Azt hogy elmegy-e nyaralni? Hát ha pont beleesik a szabadságába a szülés, akkor gongolom nem fog azért itthon maradni, hisz olyankor ki van kapcsolva, ha szabin van. Ezt meg kell kérdezni tőle, hogy amikor szülész, akkor itthon lesz-e és számíthatsz-rá a szülésnél. Én az előző terhesség vébé felé megkérdeztem, hogy a szülésnél számíthatok-e rá. Azt monetáris igen és ha ott az idő, akkor majd a kórházból őt értesítik, hogy bent vagy, akár éjszaka is. De leginkább már csak a végére megy be. Nem fog egyből berohanni ez attól függ milyen stádiumban vagy. Ezt közlik vele úgyis, hogy milyen fájásaid vannak, mennyire vagy kitágulva éppen stb.
Ha nappal kerülsz be, akkor rád néz néha.
A szülés után hozzám bejött minden délelőtt.
Támogatja az epidurális érzéstelenítést is. Nekem azt mondta minek szenvedni, ha nem muszály. Persze ez is attól függ milyen stádiumban vagy. Úgy tudom, ha már 3 ujjnyira nyitva a méhszáj, akkor már nem adják, de ez akkor derül ki amikor ott vagy. Az epidurálist az aneszteziológus adja be.
Mit írjak még, inkább kérdezz. Vagy ha jut még valami eszembe írok. Minden uh-nál 5000-et adtam. Most nem tudom mennyit adjunk a szülés után nem tudom az árakat. Ő nem mond áraz. Oda bízza.
Köszi utolsó,hasznos volt a válaszod!A terhességem elejétől kezdve hozzájárok(előtte másik városban éltem).
Nekem idáig se hideg, se meleg. Azért érdeklődök itt,hogy másoknak mik a tapasztalatai.
Az epiduláris neked segített? Nagyon félek a szüléstől,bár szerintem mások is így voltak ezzel.
Szeptember közepén fogok szülni, legközelebb megkérdezem azért tőle,hogy itthon lesz-e.
Szülés közben volt rajtad valami(hálóing),vagy le volt takarva a combod valamivel? Ezt azért kérdezem,ha a párom a fejemnél ül,ő akkor onnan lát mindent?
Köszi a válaszokat,és bocsi,ha bugyuták a kérdéseim:).
Szia!
Igen nagyon jó volt, hogy kaptam, mert így semmi fájdalmam nem volt. A toló fájásokat éreztem, de csak minimálisan, szóval nem fájt az sem, a varrást már jobban éreztem fájt, de simán ki lehetett bírni. Igaz én a szülés előtt kb. 45 percel még kértem egy kis érzéstelenítőt, mert kiment a hatása 3 óra alatt, de már szerintem nem akkora adagot kaptam, mint először, hogy a szülésre már ne zsibbasszon el annyira. Nekem tök pozitív élményem volt a szülés a 12 órás vajúdás ellenére. 1órát szenvedtem csak, amíg nem kaptam meg az érzéstelenítőt, de az az 1óra nagyon fájt, mivel megrepesztette a burkot, hogy beinduljon végre a szülés, mert 5 órán keresztül csak a csodára vártunk, mivel nem akart normálisan beindulni. A fájások össze-vissza jöttek a doki meg előző nap mondta, hogy úgy kérjek nst-re időpontot, hogy 11után lesz csak bent. Hát nst-re már nem mentem, de a dokira várni kellett, amúgy hamarabb meg lett volna a lányom, ha már reggel bent az orvos. De így is minden rendben volt.
Volt rajtam kórházi hátul gombolós hálóing, nagyon szexi darab.
Az én férjem a küszöbnél állt, mert nem volt máshol helye, de nem látott semmit sem konkrétan. Csak hallotta, mikor a gátat átvágta a doki, én nem igazán hallottam, nem is éreztem fájdalmat sem. A köldökzsinórt sem a férjem vágta el, nem bírja az ilyesmit. Inkább fotósként szerepelt abban a szakaszban. Mikor kijött a lányom a hasamra rakták, akkor még nem vágták el a köldökzsinórt. Szerintem közben vártak a méhlepényre. Utána a doki elvágta, a szülésznők rendbe rakták a lányom és a férjemnek odaadták egy kicsit, majd levitték az újszülőttosztályra. Még 1,5 órát voltam ott a szülőszobán, kaptam kaját is. Aztán levittek engem is.
Köszi.Amikor megvolt a pici,és utána levitték egyedül voltál a szülőszobában vagy maradhatott a férjed?Mennyi idő elteltével nézhetted meg a babádat?
A doki sosem ér rá délelőtt?Tehát,ha én pont akkor szülnék,akkor mi lesz?:)
A burokrepesztés fájdalmas?
Örülök,hogy adnak rám hálóinget,mert azt mondta anyósom,hogy pucéron leszek:(,én meg elképzeltem...,mondom akkor tuti fog mindent látni a férjem:).Na meg csak humánusabb,ha takar valami,úgyis ki leszek ott szolgáltatva... .
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!