Mik a vélemények Dr Zatik Jánosról Debrecenben?
Nagyon jo orvos, en hozza jarok a magan rendelobe. Csak ajanlani tudom. Kedves, meleg, turelmes orvos, mindig meghallgat es biztat....Nagyszeru ember! Pedig nem is Magyarorszagon elek de kepes vagyok Nagyvaradrol atmenni Debrecenbe miatta. Vele fogok szulni....remelem.
17 hetes kismami
Szia!
Csatlakozom az előttem szólokhoz, nagyon rendes orvos.
Én is hozzá járok a magánrendelőbe, képes vagyok én is más megyéből átjárni hozzá. Szülni is nála fogok.....remélem.
20 hetes kismama
Szia!
Csak azt akarom kérdezni, hogy voltál e már azóta dr. Zatik Jánosnál? Én holnap megyek hozzá és elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyibe kerül! :P
Tudsz segíteni? Olyan ciki lenne, ha nem lenne nálam annyi pénz! :S És légyszi írd meg, hogy milyen volt! :)
Köszi előre is és bocsi amiért kérdezek válasz helyett! emailt is írhatsz: hahocska@freemail.hu
Sziasztok!
Én röviden ennyit mondanék:
Tavaly a rendőrségre jelentkeztem, a felvételimnél volt egy kis baki. Citológiai vizsgálat is kellett. Könyörögtem a kórházban, hogy vállaljanak el, csinálják meg, mert lekésem a felvételi határidőt.
Elutasítottak, akkor keresgettem és találtam meg őt.
Lássatok csodát, a gondomat probléma nélkül megoldotta. Nem 3 hét kellett, 2 nap alatt eredmény volt, és érte sem kellett mennem, hogy gyorsan elküldhessem, szkennelte nekem, átküldte e-mailben. Kinyomtattam, és pont beért, felvettek.
Hálás vagyok neki, azóta is oda járok fogamzásgátlót íratni. Fantasztikus ember, és remek orvos.
Sziasztok!
Én nemrég voltam nála az itt olvasott pozitív vélemények miatt,de csalódás volt.A problémámat kinevette és 15 percig azt kellett hallgatnom, hogy lehet csak bebeszélem magamnak, meg minden nő máshogy viszonyul az ilyen dolgokhoz,stb...Mondtam neki, hogy egy visszatérő hüvelygyulladást az ember érzi és nem bebeszéli magának,nem viszonyulás kérdése,pláne előző orvosi kezelések után!És igenis engem akadályoz a nemi életemben,stb..problémát jelent!Végül hajlandó volt megvizsgálni és bár mondtam neki hogy kb féléve volt rákszűrésem ő eldöntötte hogy most is lesz mielőtt még válaszolhattam volna, hogy egyáltalán akarom e..Persze ez is a pénz miatt volt, hogy többet fizessek..Aztán a "nevetséges" problémámra felírt vagy 6-7 receptet, hogy észnélkül tömjem magamba meg a hüvelyembe hétről hétre egymás után őket,hátha segít...mindezt a kenet eredményeinek tudta nélkül.
Nem értem hol itt a profizmus, a kommunikáció a beteggel, a pontos diagnózisról már nem is beszélve.Mindezért kiadtam 8000Ft-t,a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!