Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jahn Ferenc Kórházban milyen...

Jahn Ferenc Kórházban milyen a szülészet, orvosok, csecsemősök?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

28 hetes vagyok és Budapesten a Jahn Ferenc Kórházba fogok szülni. Augusztus 6-ra vagyok kiírva. Első babám, érdekelne minden a Kórház szülészetével kapcsolatban. Orvosok, Csecsemősök, Kórtermek, Baba velem lehet e egész nap, Érdemes e orvost vagy szülésznőt fogadni, ha igen kit ajánlotok és mennyit kell fizetni, szóval minden érdekel.

Köszönöm előre is.

2012. máj. 15. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Pár hónappal ezelőtt voltam Páczai Anita doktornő magánrendelésén(sima vizsgálat volt csak) a Váci utcában.Nagyon szimpatikus és kedves volt,alaposan válaszolt a kérdéseimre!!Úgy tudom ő a Jahn Ferenc kórházban dolgozik.
2012. máj. 15. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon jó orvosok vannak, a szülésznők saját maguk is levezethetnek szülést, kedvesek, türelmesek. Szerintem érdemes fogadni valakit, jól jön egy "ismerős" arc olyankor... :) Nekem fogadott dokim volt (Csütörtöki Attila), évek óta hozzá járok és nála is fogok szülni majd (azaz vele :) ) Nem volt könnyű szülésem és én sem voltam könnyű eset neki. Végig bent maradt velem, késő délután lett meg a fiam. Másnap korábban bent volt nálam, mint hogy a fiamat kihozták volna. Ja és addigra már volt bent a gyereknél is, hogy jól van-e :)

Kórtermek tiszták, felújították nemrég az egész osztályt. A baba veled van hajnaltól késő estig (kb fél 7-től este 10-ig), de ha pihenni akarsz beadhatod a csecsemősökhöz. Nekem is első baba volt, nem tudtam semmit, kértem és kaptam is segítséget. (amúgy is olyanok, hogy ha valahol megnyikkan egy baba, máris ott vannak, hogy miért sír,mi nem megy, stb.)

Úgy tudom van még lehetőség szülőszoba látogatásra is, ahol körbevezetnek, és mielőtt bárkit felfogadnál megismerkedhetsz a szülésznőkkel, meg a helyszínnel. Meg 3 éve még voltak ún tanfolyamok (pl hordozókendőt hogy kell megkötni, újszülött ellátás, szoptatási tanácsok,stb) azokra is szülésznő és védőnő is elmegy, tőlük lehet mindenféle "buta" dolgot kérdezni :)

2012. máj. 16. 17:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

először is gratulálok!én 2010 márciusában szültem ott az első kislányomat,és most márciusban a másodikat.Én is csak jót tudok mondani,a csecsemősök,is,és a kismamák nővérkéi is nagyon rendesek,figyelmesek.mindent többször megutatnak,elmondanak,még ha egy sima pelenkázásról,vagy szoptatásról van is szó.náluk nincs hülye kérdés.lehet alapítványi szobát kérni,ahol egyedül vagy végig,ez azt hiszem 5000/nap,de nem ajánlom,jó azért a társaság,főlg ha első babás vagy.az Én orvosom dr.Weidner András,én már évek óta hozzá járok,így természetes volt,hogy felfogadom szülésre is.az elsőnél 60,most 70ezret adtam,abszolut nem sajnáltam,nem voltam egyszerű eset,még anno rengeteg nyavalyámból kezelt ki,kérdéses volt,terhes leszek-e egyáltalán,mindkét baba végül elsőre sikerült.nem mellesleg megjegyzem,az első szülésemnél gyakorlatilag a babám életét mentette meg_rá volt tekeredve a nyakára a köldökzsinór,nem tudott megszületni,és a főorvos nem akart megcsászározni-gondolom ünnepnap,fáradt is volt,éjszaka,megvárta volna a délelőttöst,és mivel ketten kellenek a műtéthez,kellett az engedélye-így összeveszett a főorvossal,és végül megcsászároztak,így is 8 napig voltunk bent,mert fertőzést kapott a kicsi.most a másodiknál meg mindkettőnket megentett,mert itthon ment el magzatvíz,pont szabadnapos volt,de mikor felhívtam,és mondtam mi van,azonnal indult is otthonról,egyszerre értünk be,majd a műtben a császárnál mondták,hogy szétszakadt a méhem az első császár mentén,10 percen múlt az életünk.....hát nagyjából ennyi.ha esetleg érdekel az elérhetősége,írj privit ,megadom.indig alapos,és nagyon megbízható

2012. máj. 20. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!