A Jahn Ferenc Dél Pesti kórházban szülés után milyen 2011-ben a helyzet? Az alapítványi szoba 20000 Ft naponta, vagy összességében? A többi szobában milyen a helyzet? Kell vinni pelust, ruhát?
Szia!
Én 2011.szeptemberében szültem a kórházban.
20 e ft összeségében,amit a megadott számlára kell befizetni.Pelust,ruhát kell vinni.
Ha van kérdésed,írj nyugodtan.
Én úgy tudom(ott szültem,de nem alapítványiban voltam),hogy 20 e ft-ot kell fizetni.Amikor eljössz,akkor adnak számlaszámot és oda kell befizetni.Persze,senki sem ellenőrizni,becsület alapon megy a dolog.
Pelust valóban kell vinni,ruhát tudnak adni,de az én babám olyan nagy volt,hogy jóformán minden kicsi volt rá,ezért vittem illetve amúgy is jobban szerettem volna,ha "otthoni" ruhákban van:)
Már kétszer szültem ott, (harmadjára is ott tervezem) mindkétszer alapítványi szobában voltam. Amennyit akarsz, annyit fizetsz érte, nem az összeget fogják nézni, hanem azt, hogy fizettél-e.
Pelust vinni kell, ruhát csak a hazahozatalkor, ill. akkor ha dömping van, és nincs elég ruhájuk:) De akkor időben szólnak.
Hát nem tudom, nekem szimpatikusabb volt az alapítványi szoba: mindkétszer olyanban voltam, ahol két egyágyas szobára van egy fürdőszoba. Még így is volt, hogy egymásra vártunk, mi lett volna a 6-an osztozkodunk egy fürdőszobán??? További előny: apa bejöhet és több órát velünk lehet egy nap.
Egyébként vannak szülőszoba látogatások (szülésfelkészítő tanfolyam keretein belül), a kispesti vezető védőnő szervezi, Horváth Lajosnénak hívják, ilyenkor felmennek az osztályra is és ott körül tudsz nézni, kérdezni.
Szia,
en is ott fogok szulni nemsokara,baratnom szult ott es 15000Ft-ot fizetett be .Az egyagyas szobak alapitvanyi szobak ,nincs meghatarozva hogy mennyit kell befizetni.Szemely szerint en is 15e FT-ot szanok ra max.Remelhetoleg lesz ures :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!