Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kérhetem, hogy császárral...

Kérhetem, hogy császárral szüljek?

Figyelt kérdés

még közel sem vagyok a szüléshez, 2-3-4 év múlva tervezzük a babát, de már most tudom, hogy csak császárral vagyok hajlandó szülni. Ez normális?

Egyrészt iszonyatosan nagyon nagyon nem szeretem magam mutogatni, ilyenkor meg még vagy beöntés, vagy 'baleset'...na ez köszönöm, nekem nem kell.... valószínű jobban sírnék az miatt, hogy nem akarom, hogy bárki így lásson, mint azért, hogy esetleg fáj...

És a párom is inkább a hasamat nézegesse, hogy mennyire gyógyul...Már most is a sírógörcs kerülget, ha belegondolok, hogy nekem úgy kell szülnöm.

Elhiszem, hogy az orvosnak ebbe semmi új, meg mindig ilyeneket lát, de én ettől tényleg nagyon ódzkodom... Nem a fájdalom, azzal nincs bajom, egyszerűen a helyzet elviselhetetlen számomra...

Szóval a kérdés, hogy kérhetem-e, hogy császározzanak? Vagy ilyet nem lehet??

Nagyon szeretnék kisbabát, de tuti végigstresszelném így a terhességet az meg senkinek sem jó...

Ha lehet ilyet, akkor hogy megy? Megmondják, kb. mikor kellene szülnöm, és akkor kiválasztunk egy dátumot a császárra? Vagy rendesen, mikor jönnek maguktól a fájások, és utána császár?

Mennyi a felépülési idő kb. egy császárból? Apuka bent lehet? Altatnak, vagy csak érzéstelenítenek?

Köszi szépen!

2012. máj. 4. 22:52
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
81%
Nem valami jon ott ki, hanem valaki....
2012. máj. 5. 17:51
 22/46 A kérdező kommentje:
a valami alatt nem a babára gondoltam
2012. máj. 5. 19:18
 23/46 anonim válasza:
31%

Drága ha van orvosi panaszod gátizomgyengeség akkor el lehet intézni hogy "császárral". De mi lesz ha a párod már nem lesz veled 3-4 év múlva???

Még jó hogy érzéstelenítenek, komolyan mondom ennyire nem lehetsz hülye!!! remélem elhagy a párod

2012. máj. 5. 20:56
 24/46 A kérdező kommentje:

nem értem, hogy függ össze, hogy együtt leszünk-e vagy sem.

nem vagyok tájékozott, megkérdezem...a válaszoddal pedig saját magad minősíted, nem engem...

2012. máj. 5. 22:54
 25/46 anonim ***** válasza:
48%
kedves kérdező, tojd le, mit vársz attól, aki ipariszalonnának hívja magát?elegem van a császárosok, v a császárt akarók b...gatásából!!!!!!Ki kellene már nekiünk császárosoknak is találni vmit!pl. hogy tehetitek, h megnyomogatjátok a babátok fejét egy kis lukon:DDDDDD (persze ez nem komoly, aki kicsit is okos érti az iróniát és veszi a lapot.)jó lenne már emberségesnek lenni, nem megítélni egymás,l hanem elfogadni és felfogni azt is h mindegy, ki hogyan szül, attól még anya és egy a fontos,az épségben megszülető gyermek!
2012. máj. 5. 23:18
 26/46 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, teljesen egyetértek. az a babámnak sem jó, ha stresszelek az egész terhesség alatt (majd)

és igen, attól, hogy nem szenvedtetem meg a kicsit is a szülés közben, lehetek jó anya, és szerethetem ugyan úgy a gyerekem, mint bárki más...

2012. máj. 5. 23:45
 27/46 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, te ennyire unatkozol, vagy tényleg ennyire gyökér vagy?

A stílusodból első olvasatra felismerhetőek az általad írott kamukérdések, nagy rendszerességgel!

2012. máj. 6. 09:50
 28/46 A kérdező kommentje:

utolsó, nem tudom, miről beszélsz, de kíváncsi lennék azokra a kérdésekre, amiket nekem tulajdonítasz!!!

és miért vagyok gyökér????

2012. máj. 6. 10:25
 29/46 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert olyan kérdéseket teszel fel, amiknek semmi értelme nincs, ugyanis normális emberben ilyen kérdések fel sem merülnek.

Gondolkozz, nehogy már én magyarázzak neked.

2012. máj. 6. 13:43
 30/46 A kérdező kommentje:
ha szeretnéd, print screen-nel elküldöm, milyen kérdéseket teszek fel. ebben a kategóriában konkrétan ez a 2. kérdésem. és nem szokásom kamukérdéseket kiírni. jó, hogy jobban tudod, mit csinálok mint én... bírom az ilyet...
2012. máj. 6. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!