Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miert van annyi programozott...

Miert van annyi programozott csaszar?

Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 20:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utolso ennyire nem erted mirol beszelek?Ismerek legalabb 10 anyukat,aki magan korhazban csaszaroltatta magat.Mondom az okokat.Tul meleg nyar volt,38 hetre csaszar,hogy ne kinozzuk magukat,doki utazott el,37 hetesen csaszar,nehogy valaki mas tegyen kezet az anyukara,felt a termeszetes szulestol,beirtak,rossz volt a szivhang,a masik pedig a ferje szulinapjan szerette volna vilagra hozni kisfiat,ezert csaszaroltak.Persze egyik esetben sem irhattak be a valodi indokot,mert az orvosnak is kell valami fedezek.Hidd el,tudom mirol beszelek.Nem vagyok orvos,igazad van az 6 ev,de a 4 eves babakepzot kijartam,es kezdo szulesznokent dolgozom.Ledobbent,hogy mi tortrnik,ezert irtam ki a kerdest,hogy nev nelkul ki mit ir errol a temarol.
2012. máj. 6. 10:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló! A legelső mondatod akkor hülyeség, már ne is haragudj!

"Mert az orvosok inkáb kikapják a babát, mintsem kitegyék az anyát és gyermekét a legkisebb veszélynek is."

Ajánlanám figyelmedbe a következő linket, kattints rá és tájékozódj mielőtt ilyet írsz. És az inkább kikapják szóhasználat nagyon bántó tud ám lenni még akkor is, ha az orvosokat akarod vele becsmérelni!

[link]

2012. máj. 6. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!