Hogy működik a programozott császár?
Figyelt kérdés
Mihez számolják ki a megfelelő időpontot?Vagy megvárják az első fájásokat?Vagy kapok egy időpontot,h holnapután 10.kor szülök?2012. febr. 22. 10:52
1/5 anonim válasza:
Betöltött 9. hónaptól bármikor elvégezhetik. Megnézik a babót UH-án, és onnantól kezdve várnak egy kis időt, és igen kapsz időpontot:-)
2/5 anonim válasza:
Befeküdtem a kórházba kiírt előtt 6 nappal és a főorvos épp úgy ért rá megvizsgálni hogy kiírt előtt 2 nappal császároztak.Azt mondták holnap műtenek te leszel a 2 császár ha nem jön közbe sürgősségi,olyan 10 óra fele.Úgy is lett:)
3/5 A kérdező kommentje:
Nem para ott ülni és várni,hogy 2 óra múlva műtét?:))
2012. febr. 22. 20:09
4/5 anonim válasza:
Programozott: Kapsz egy időpontot, előtte való este, vagy aznap reggel befekszel, és műtenek.
2. kérdés: Bár nem progis császárom volt, de úgy alakult, hogy 9:30 kor (zavaros víz miatt) szóltak, hogy ebből ma császár lesz. Végül délben műtöttek. Hát mit ne mondjak, de, elég para volt ott ülni, és várni. Persze gyorsan elment az idő, ahogy készítettek elő, de azért még is. :)
5/5 anonim válasza:
Nekem tutibiztos császáros volt a második babóm, úgyhogy a dokival kb. a huszonvalahanyadik héten egyeztettünk időpontot, beírta a kis noteszába. Aznap reggel bementem, előkészítettek és a megbeszélt időpontban megvolt a dolog. Se fájás, se semmi. Két gyerekkel én már sose fogom megtudni milyen egy szülési fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!