Telkiben a programozott császár mennyibe kerül?
Igen. Látszólag mézes-mázas hely, jól felszereltnek tűnik,de az emberek ugyanazok, akik más kórházakban is dolgoznak,vagy még ott sem (oda se kellenének). BB-t kifejezetten nem ajánlanám. Irreálisan sok pénzt gombolnak le rólad, minden mozdulatodért felszámítanak valamit, és nem szeretik a komplikációkat. Ha mégis őket választanád, kifejezetten olyan orvost válassz, akit ismerősöd bátran ajánl, akár más kórházban volt vele tapasztalata. A külön szoba csábító, de amit kérnek érte...
Szemedben kedvesek, hátad mögött undok az ápolószemélyzet.
Van egy-két kifejezetten rosszindulatú is köztük.
Ha máshol rossz a tapasztalatod és azért jönnél ide, nem rosszabb, vagy jobb szerintem a magánkórháznál, ha külsőségektől el tudsz szakadni, de sokkal több pénzért.
Nem beszéllek le róla, bár én megtapasztaltam őket, és közkórházat is, és állítom a közkórházban a körülmények ellenére jobb volt. Valószínűleg jobb tapasztalatokat is fogsz hallani, de én már 1 vagyok, akinek nem tetszett, azért ezt is kalkuláld be.
Ha őket választod, nagyon fontos az orvos!, ahogy már fentebb az írtam, és akkor minden rendben lesz.
Szerintem a csaszar ara fent van a weboldalon.
A terhesgondozas 10 alkalmas, minden benne van,alkalmankent 20 ezer. Ha irsz nekik emailt, elkuldik a terhesgondozasi tablazatot, rajta van, mi minden tartozik bele. Az integralt teszt es a torch vizsgalat kulon fizetendo, ha kerned persze.
Biztos megvan az elozo valaszolonak az oka, amiert csalodott a helyben. De en csak jot tudok mondani. Nagyon profi csapat, ami a szuleszetet illeti, a tobbivel nekem is lennenek kifogasaim. De a terhesgondozas es a szules teljesen rendben van. En csak ajanlani tudom. Viszont, orvost nehez jot talalni, az teny.
Egyebkent, el lehet oda menni szetnezni, mennire tetszik. Ha nem jon be, jo alternativa lehet a kutvolgyi is, az is hasonlo.
A dr. Rose nekem nem jott be, ahogy a robert karoly is, mas-mas okokbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!