Ki, milyen indokkal szült programozott császárral?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 14:36
1/16 anonim válasza:
Hármasikrek, gyermekek elhelyezkedése (A és B baba medence végű, C baba harántfekvéses volt), ill. terhességi toxémia miatt.
2/16 anonim válasza:
Első gyermekem császáros volt, és utána volt még egy méhműtétem is. A 2. szülésem 38 hetesen volt vajúdás nélküli programozott császár, mert félő volt, hogy a keresztben varrt méhem nem bírja a fájásokat.
3/16 anonim válasza:
Nekem harántfekvéses baba + cukorbetegség miatt lett volna programozott császárom, de találtam olyan kórházat, ahol más volt az ezzel kapcsolatos protokoll, és simán szülhettem.
4/16 anonim válasza:
Nekem a másoodik volt az mert az első is az volt hosszú vajúdás után. Igazából nem csak az első miatt volt progis hanem azért mert már 40+5 voltam és nem indult be még egy kis kézi rásegítéssel sem. Indítani meg ilyenkor nem szoktak szóval maradt a csaszi.
5/16 anonim válasza:
1.gyermek: szem állapota miatt
2.gyermek: mert csak 2 év telt el az első születése után + autoimmun beteg lettem időközben
6/16 anonim válasza:
Harántfekvés, de ha nem lett volna ez, akkor sem lehetett volna hüvelyi, nyaki gerincsérv miatt.
7/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek a kicsikhez, és köszi a válaszokat!
2012. márc. 13. 09:44
8/16 anonim válasza:
Terhességi epepangás (cholestasis) miatt.
9/16 anonim válasza:
Az túlzás,hogy programozott..de valószinűsithető volt a végén sűrgősségi lett belőle:(...toxémia miatt és mert a köldökzsinór a babám nyakára volt tekeredve 2szer...
10/16 anonim válasza:
1. baba: Egyetlenegy fájásom sem volt, jósló sem...és nem is indult el a baba lefelé, nagy is volt:)
2. Én választottam, hogy császár
3. Az első kettő miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!