Ki, milyen indokkal szült programozott császárral?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 14:36
11/16 anonim válasza:
idős elsőszülő (38 éves voltam)
terhességi cukorbeteg (inzulinos)
baba nagyobb mint 4 kiló (4170 gr)
köldökzsinór kétszer volt rátekeredve a nyakára
baba feje nem tudott beilleszkedni a szülőcsatornába.
12/16 anonim válasza:
Egypeteju ikrek egy mehlepennyel, a masodik babanak nagyon veszelyes lett volna termeszetes szulesnel mehlepeny nelkul, igy lett tervezett csaszar.
13/16 anonim válasza:
3. baba programozott császár volt a 38. betöltött héten azért, mert az első kettő is császár volt.
14/16 anonim válasza:
A baba várhatóan túl nagy méretű (végül "csak" 4170 gr lett)
terhességi cukorbaj
kétszer a nyakán a köldökzsinór
idős első terhesség (38 éves voltam)
15/16 anonim válasza:
Visszanéztem a válaszokat, megmondom őszintén jót röhögtem rajtuk. Mármint a lepontozáson. Gondolom beszabadult egy-két okoska, akiknek semmi sem indok a császárra, inkább dögöljön meg mindenki az asztalon.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem kell ezen fennakadni, én mindenkinek nyomtam zöldkezet, már csak azért is, mert vette a fáradtságot, és válaszolt.
Neked is, kedves utolsó.
Én is progis császárral szültem, nem is mertek beleengedni semmiféle vajúdásba.
2013. ápr. 10. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!