Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Második gyereket is EDA-val...

Második gyereket is EDA-val megszülni szégyen?

Figyelt kérdés

Én megbántam, végig akartam anélkül csinálni, de nem ment és most nagyon szarul érzem magam emiatt, hogy ennyire gyenge voltam.

Előttem volt az előző szülés és volt már tapasztalatom, féltem, hogy nem fogom tudni végigcsinálni, pedig lehet csak pár óra lett volna még hátra...

Más nem érez hasonlót?

2012. ápr. 29. 17:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem kóbor pontrontó járt itt, mert én egy olyan véleményt sem olvastam, amiben bántanák azt aki EDÁ-val szül. Az én véleményem meg még mindig az, hogy nem szégyen. Én is adattam volna, ha lett volna rá lehetőségem.
2012. máj. 7. 07:02
 22/23 Zsöff85 ***** válasza:
Programozott császárt kéni a szüléstől való félelem miatt, na az a "szégyen". EDÁ-t kérni egyáltalán nem az. Illetve ha neked oké, akkor mit számít más véleménye? Én nem akartam kérni, hogy ne kábitsa el a babámat, de ettől még nem ítélem el azt, aki igen. Ja illetve de, akartam vna, csak előtte oxitocint akartak adni, és úgy nem akartam. Utólag mondjuk örülök, hogy így alakult.
2017. szept. 22. 15:15
 23/23 Tia Sara ***** válasza:
Miért lenne szégyen a programozott császár?
2021. aug. 8. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!