Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szüléskor Csak hashajtót és...

Szüléskor Csak hashajtót és vízhajtót adnak? Mármint nem beöntés van meg katéterezés ugye?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 19:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Így már világosabban látok :)
2012. ápr. 29. 09:09
 12/24 anonim ***** válasza:
Siófokon szültem. Előtte a védőnőm azt mondta, hogy kúpot adnak majd. De nem kaptam semmit. Kitolás előtt nekem pisilési ingerem volt, akkor nézte a doki, hogy teljesen nyitva vagyok. Pisiltem, de alig valamit, meg kérdezték, hogy kakilni nem-e kell, de nem kellett, így nem adtak semmit. Utána megkérdeztem a szülésznőt, azt mondta hogy nem kakiltam oda.
2012. ápr. 29. 09:31
 13/24 anonim ***** válasza:
Én Kecskeméten szültem, ott csak kúpot kaptam kétszer is. Katéter pedig csak császárnál van.
2012. ápr. 29. 09:46
 14/24 anonim ***** válasza:
Salgótarján: császárnál van beöntés és katéterezés is. Egyik sem vészes.
2012. ápr. 29. 10:05
 15/24 anonim válasza:
Gyulán: Katétereznek
2012. ápr. 30. 16:36
 16/24 anonim ***** válasza:

se hasható,se vizhajtó. beöntés viszont igen. ne félj tőle,egy nőgyógyászati vizsgáló székre fekszel fel,a cső amin bevezetik a vizet kb 4-5mm. amikor kész,gyorsan wc-re ülsz,ennyi. nem fj,nem kellemetlen,és simán birod a wcig..

katéter csak császárnál

2012. ápr. 30. 22:04
 17/24 anonim ***** válasza:
Győr: 7 hónapja, azt mondták, hogy beöntést lehet kérni, de nem emlékszem, hogy kérdezték-e hogy kérek (egyébként kértem volna) de kaptam. (valószínű ennyire hagy maradandó nyomot a téma :D ) Katétert kaptam szülés után, mert nem tudtam pisilni. Nem volt kellemetlen de nem örültem neki. Érzéstelenítés nélkül szültem.
2012. máj. 1. 11:53
 18/24 A kérdező kommentje:
Olyan fura hogy olvasom hogy szinte mindenki kapott beöntést és voltak akiket még a katéterrel is "nyúztak" és mégis a válaszolók legalább 80%-a úgy ír erről hogy semmi gond, és hogy nem vészes !pedig! ha bele gondolok, akkor elég vészesen hangzik. Amikor a menzis görcseim voltak akkor én legszivesebben mozdulatlanul feküdtem vagy ültem a fotelnem, és úgy enyhült az érzés nem hogy még katéterezés. Ennyire felfordulhat az emberrel a világ ha a babókáját várja?! :D remélem én is így fogom megélni mint itt páran írták, hogy nem azzal voltak elfoglalva...
2012. máj. 1. 12:02
 19/24 anonim ***** válasza:
Tutira nem ezzel leszel elfoglalva. Lehet még hálás is leszel érte, mert ez is mind megkönnyebbülés a testednek :)
2012. máj. 1. 12:27
 20/24 anonim ***** válasza:
44%
hidd el, a beöntés és a katéter leányálom a vajúdáshoz képest. ha a mensi görcsöktől is kivagy,jobb ha felkészülsz a fájdalomra,mert a vajúdás olyan,mintha két kézzel akarnák letépni a hasad a helyéről. és nem,nem olyan mint a mensi görcs. talán a legeleje max. de megéri
2012. máj. 2. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!