Ha az NST-t a fogadott szülésznő csinálja, kell neki fizetni alkalmanként, vagy csak a szülés után egyszer?
Figyelt kérdés
Szent Imrében fogok szülni, de dokihoz nem oda járok, csak az NST-t fogja ott csinálni a fogadott szülésznő. Több szokásról is hallottam. Rákérdezni olyan hülyén jön ki, de hát a "mai világban" lehet, hogy már megszokott..?2012. ápr. 24. 23:04
1/3 anonim válasza:
Kérdezd me g nyugodtan,ők hozzá vannak szokva az ilyen dolgokhoz.Ez csak nekünk kellemetlen.Én a Bajcsyban szültem volt fogadott szülésznőm,rá kérdeztem az első nst alkalmával,h mennyivel tartozom,azt mondta,hogy csak szülés után kell fizetni.Az Nst-t úgyis a munkaidejében csinálja.
2/3 anonim válasza:
én is Szt.Imrében szülök pár anp múlva, az én szülésznőm 4e-t kér az NST-ért. ha magánrendelőben fogad, akkor bizony fizetni kell. de megmondhatod, hogy csak 1x szeretnél hozzá menni, amúgy a normál rendelésre járnál.
3/3 anonim válasza:
Szintén Szt Imre, egy héten belül remélem.:o)
Nekem rokonom a szülésznőm, így tőlem nem fogad el semmit, viszont az egyik gyerekem nyári, és akkor kilátásban volt, hogy ha kicsit előbb szülők, ő még nyaral. Így volt egy "pót szülésznő", akinél egyszer voltam NST-n, pont azért, hogy megismerkedjek vele, tőlem is 4000-et kért.
(Végül a sajátommal szültem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!