Moncsibri kérdése:
Győrben érdemes szülésznőt fogadni, ha van fogadott orvosom? Van valakinek tapasztalata? Mennyit szoktak adni nekik?
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 23:03
1/5 anonim válasza:
Nem feltétlen kell szülésznőt fogadni! Nekem a dokim azt mondta hogy mindegyik szülésznő nagyon szakképzett és mindegyikkel jól együtt tudnak működni! Én nem fogadtam! És egy nagyon aranyos szülésznőt kaptam! Amúgy 10-20 ezer körül szoktak adni nekik!
2/5 anonim válasza:
nekem mindkettő volt :) a szülésznő csak velem volt, kinyalta a fenekem...
kb 20-30 ezer a tarifa, amit ő mond amikor felfogadod
tipp:
Viola, idősebb de profi
Andi, gátvédelemmel szülesztette meg 4.5 kilós fiamat
Timi, fiatal, ügyes
Anasztázia, kedves profi!
3/5 anonim válasza:
En ketszer szultem nem fogadtam. Az ottani szulesznok nagyon aranyosak sokan is vannak, en mindketszer kaptam egyet aki csak velem volt vegig (igaz en nagyon bunko voltam szegenyekkel mert utalom ha pesztralnak) pedig mindketszer tele volt a vajudo meg a szuloszoba is. A csecsemos noverek viszont eleg bunkok...akartam nekik adni 5-5 ezer forintot de a tavozas napjan nem voltak bent igy ezt megusztam.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. Mondjuk nekem eddig meg sem fordult a fejemben, hogy szülésznőt fogadjak, de 2 ismerősöm is most szült és ők nagyon ajánlják. Egyiknek nem volt fogadott és azt mondta, hogy nagyon rossz volt a hozzáállásuk. Másrészt a párom külföldön dolgozik és előfordulhat, hogy nem ér haza szülésre és jó lenne, ha valakire számíthatnék... De én ezt a hozzáállás dolgot nem igen értem, mert ha valaki normális a betegével, valamilyen módon úgyis kifejezi a háláját. Lehet nem 30 ezer forinttal, hanem 15 ezer forinttal.. és még csak nem is szabadnapján jött be.
2012. márc. 11. 16:42
5/5 A kérdező kommentje:
A tippeket pedig külön köszönöm!!!! :)
2012. márc. 11. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!