Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 33 hetesen 2221 méhszáj? Ha...

33 hetesen 2221 méhszáj? Ha annyit pihenek, amennyit tudok, meddig húzhatom? Kinek van erről tapasztalata?

Figyelt kérdés

2012. márc. 3. 07:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen méhszájjal már kórházban kellene feküdnöd.
2012. márc. 3. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem 31 hetesenbeindult a szülés (rohanás a szülőszobára minden cucc nálkül...),és reggelre állt le infúziók hatására!Szóval sikerült a visszatartás!

Viszont a méhszájam 1222 lett és elment a nyákdugóm is!5 napot kellett bent lennem csak a kórházban,nem többet,mert feküdni itthon is tudtam!

34 hetesen elérte a babám a 3 kilót akkor mondta a doki,hogy a 35.hét betöltése után kezdjek újra aktívabb életet élni,mert még túlhordás is lehet!és hagyjam abba a magnéziumot!

Ezek után nagytakarítás (fürdő ablakok gyerekszoba)ruhák kimosásavasalása, főzés bevásártlás,szóval mindent úgy ahogy ahogy aelőtte!

39+4re született meg a lányom!4 kilóval és 61cm-vel!

zóval ez a mi sztorink,remélem megnyugtat és erőt ad

Most 30 hetes vagyok a tesóval,egyetlen egyszerkeményedtem,de itt más gondok vannak!

Nyugodj meg,pihenj,és beszélgess a csemetéddel!Sokat sokat,és bíztasd,hogy még bent a helye!:)

2 éves kislány és 30 hetes pocakcsajszi anyuja

2012. márc. 3. 13:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi kicsit megnyugodtam. Igen az orvos befektetett volna, de azt mondta, hogy feküdni meg azt a pár gyógyszert itthon is megoldhatjuk. Becsületesen pihenek, kisfiam is a nap nagy részében le van sajnos passzolva, de inkább ez, mint a látogatási tilalmas kórház.
2012. márc. 3. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!