Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sote 2-n tudtok jó szülésznőt...

Sote 2-n tudtok jó szülésznőt ajánlani?

Figyelt kérdés

A korábbi kérdések régiek, ki tudja ott dolgozik-e még az illető...

ja és aki járt szülésfelkészítőre, arról is szívesen olvasnék véleményt.

Köszönöm szépen

2012. márc. 7. 11:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tigyi Zsuzsát ajánlom. Nekem ő volt a szülésznőm és nagyon aranyos, segítőkész. Végig velem volt a szülés alatt segített, tanácsokat adott, a gyerekágyas osztályon is bejött hozzám többször. Max. meg voltam vele elégedve.
2012. márc. 7. 11:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Szintén Tigyi Zsuzsit ajánlom.

Kedves, segítőkész, ha kell akkor határozott, és végig velem volt.

2012. márc. 7. 13:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Dömötör Margit.Nekem ő volt.Profi kedves és egy tündér.
2012. márc. 7. 13:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Én Zsoldosné Etelt választottam! Most fogok szülni (vagyis 6.-ára voltam kiírva) Eddig meg vagyok vele elégedve, nagyon kedves, profinak tűnik! Ha gondolod szülés után megírom a tapasztalatom róla! :)

Én nem jártam szülésfelkészítőre, azt mondták felesleges!

Jó babavárást!

2012. márc. 7. 15:23
 5/11 anonim ***** válasza:
En is Domotor Margitnal szultem, borzalmasan csalodtam benne. Ritka bunko volt, szules alatt semmit sem segitett, folyton azt mondogatta, hogy rosszul nyomok,ez egy anti szules. Emellett is csak fel ora volt a kitolas. Rendszeresen fajasok alatt tagitgatott es az infuziot hrmadjara sikerult bekotnie. Tiszta fekete lett a kezfejem, jobban fajt, mint a gatseb. A doki nem gyozte kijavitgatni, amiket csinalt. Elotte is ismertem, 30e. -t kapott es megis. O volt az egyik oka, hogy masodjara nem ott szultem.
2012. márc. 7. 16:13
 6/11 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigieket és azt is ha szülés után írtok még véleményt.

várom az esetleges további tippeket.

igazából nekem az a fontos, hogy szakmailag korrekt legyen, szeretem a poroszos szigort is, ha a babának az az érdeke, nem haverkodni akarok, hanem olyan valakit aki irányít és vezet és mindezt hitelesen teszi, mert szakmailag rendben van

:)

2012. márc. 7. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok, aki mostanában fog szülni! (remélem már csak napok kérdése) ! :)

Én pont ezért választottam az Etelkát, mert ő az a nő, aki előtt én tuti nem nyafognék, hanem hallgatnék rá és kézben tudna tartani! Na majd meglátjuk, h így is lesz-e valójában!

Megírom mindenképp! Üdv

2012. márc. 8. 11:16
 8/11 A kérdező kommentje:

Szia előző!

Mindenképpen írd meg mi volt a benyomásod

:)

köszi

2012. márc. 8. 17:04
 9/11 A kérdező kommentje:
ja és elfelejtettem: ügyes legyél!
2012. márc. 11. 17:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia! 03.10.-én 01:15kor megszültem! :)

Életem legjobb választása volt az Etelka! 4óra alatt megszültem, gátvédelemmel! Teljesen ép maradtam, még repedni se repedtem, Etelka nagyon tudta a dolgát! Mindig elmondta, h épp mit, hogy csináljak, kicsit katonásan, de épp ez kellett akkor! Úgyhogy én szívből tudom neked ajánlani!

Könnyű szülét!

2012. márc. 11. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!