Sote 2-n tudtok jó szülésznőt ajánlani?
A korábbi kérdések régiek, ki tudja ott dolgozik-e még az illető...
ja és aki járt szülésfelkészítőre, arról is szívesen olvasnék véleményt.
Köszönöm szépen
Szintén Tigyi Zsuzsit ajánlom.
Kedves, segítőkész, ha kell akkor határozott, és végig velem volt.
Én Zsoldosné Etelt választottam! Most fogok szülni (vagyis 6.-ára voltam kiírva) Eddig meg vagyok vele elégedve, nagyon kedves, profinak tűnik! Ha gondolod szülés után megírom a tapasztalatom róla! :)
Én nem jártam szülésfelkészítőre, azt mondták felesleges!
Jó babavárást!
köszönöm az eddigieket és azt is ha szülés után írtok még véleményt.
várom az esetleges további tippeket.
igazából nekem az a fontos, hogy szakmailag korrekt legyen, szeretem a poroszos szigort is, ha a babának az az érdeke, nem haverkodni akarok, hanem olyan valakit aki irányít és vezet és mindezt hitelesen teszi, mert szakmailag rendben van
:)
Szia!
Én vagyok, aki mostanában fog szülni! (remélem már csak napok kérdése) ! :)
Én pont ezért választottam az Etelkát, mert ő az a nő, aki előtt én tuti nem nyafognék, hanem hallgatnék rá és kézben tudna tartani! Na majd meglátjuk, h így is lesz-e valójában!
Megírom mindenképp! Üdv
Szia előző!
Mindenképpen írd meg mi volt a benyomásod
:)
köszi
Szia! 03.10.-én 01:15kor megszültem! :)
Életem legjobb választása volt az Etelka! 4óra alatt megszültem, gátvédelemmel! Teljesen ép maradtam, még repedni se repedtem, Etelka nagyon tudta a dolgát! Mindig elmondta, h épp mit, hogy csináljak, kicsit katonásan, de épp ez kellett akkor! Úgyhogy én szívből tudom neked ajánlani!
Könnyű szülét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!