Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki tud ajánlani Miskolcon a...

Ki tud ajánlani Miskolcon a Semmelweis kórházban jó szülésznőt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez engem is érdekelne!!!

Figyelj, mégiscsak egy válasz: Hardonyi nagyon jó, de én nem bírom a stílusát (engem 5 éve ő műtött, petefészekciszta...)

+ Sokan dícsérték ott dr. Sándor... nem tudom a keresztnevét!

2011. aug. 8. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Hoppá... szülészt olvastam. Elnézést!!!!!!
2011. aug. 8. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igaz én még tavasz szültem, és nem tudom ott vannak e még, de bátran ajánlom őket.

Amikor magzatvíz elfolyással bekerültem Gróf Magdolna volt az ügyeletes. Hát borzasztóan sajnáltam, amikor mondta, hogy reggel 6-kor jön a váltás. Mivel már éjféltől mozgásképtelen voltam az a rámkötött nst és infúzió miatt, ezért egyfolytában gyakoroltuk az ágytálazást. Borzasztó kedves volt, még ő mondta, hogy most fejlesszük ki a technikát, ne amikor nagy fájásaim vannak. Rengeteget beszélgettünk, nagyon kedves hölgy.

A váltásnál pedig megkaptam MÉZES ERZSÉBETET. Állítom, hogyha ő nincs, akkor mi sem. Még egy ilyen türelmes, segítőkész emberrel nem találkoztam. Kimondhatatlanul nagy segítségem és támaszom volt. Sokszor annyira kétségbeestem, de ő egyből lenyugtatott a kedves szavaival, ha becsukom a szemem még most is előttem van a mosolya, olyan gyönyörű és megnyugtató mosolya volt.

A fogadott orvosom a stoppoláson kívül mást nem csinált, mindent a szülésznő csinált, még a gyerekágyas részlegre is Ő tolt le, segített kipakolnom, elhelyezkednem. Soha nem felejtem el a jóságát.

Egyébként még terhességem alatt vesekő miatt bent kellett feküdnöm a terhespatológián, és azidő alatt több szülésznővel is találkoztam. A neveikre már nem emlékszem, de mind tündér volt.

Szerintem szülésznő ügyileg nem nagyon lehet mellé nyúlni, legalábbis még nem hallottam az ismerősi körömből sem.

Kellemes babavárást.

2011. aug. 8. 14:58
 4/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat. A dokikkal sincs bajom, 1 éve már feküdtem bent méhen kívüli terhesség miatt, és Hardonyi is kifejezetten kedves volt velem. Sajnos orvost nem tudok fogadni, nem lesz annyi pénzem, de még szülésznőben gondolkodom. Vajon ő is ugyanúgy bejön a műszakján kívül is, ha elindul a szülés, mint egy fogadott orvos?
2011. aug. 8. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, ha fogadott szülésznőről van szó, az bemegy műszakon kívül is!
2011. aug. 8. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem egy Bea jutott. De mindegyik kedves, rendes. Én is akartam fogadni, de hamarabb megindult a szülés, mint hogy megtettem volna :)

De nem bántam, hogy a zsebünkben maradt az a kis pénz. Anélkül is rendkívül kedvesek, rendesek!!!

2011. aug. 8. 22:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Én dokit fogadtam, pedig szülésznőn is gondolkodtam.

De amikor hirtelen szülésre kerültem akkor mindenki nagyon rendes volt velem. Nálam Gróf Magdolna volt az ügyeletes. Szívből ajánlom neked! Nagyon aranyos volt és segítőkész, amíg be nem ért a dokim folyton támogatott és segített.

2011. aug. 10. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!