Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Uzsokiban tudtok nekem szülész...

Uzsokiban tudtok nekem szülésznőt ajánlani?

Figyelt kérdés
Június közepére várom második kislányomat, és nagy valószínűséggel az Uzsokiban szülök. Szeretnék szülésznőt választani, de itt nem tudom kihez forduljak. Tudtok segíteni? Köszönöm.
2011. máj. 20. 08:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha felmész az Uzsoki honlapjára, akkor ott megtalálod a szülészeten dolgozók listáját. Ott megtudod nézegetni őket. Amúgy a nőgyógyászodat kérdezd meg, ő kivel szeret dolgozni, és kit ajánlana.

Én csak szülésznőt szerettem volna ott fogadni, de a kórház előírása szerint, ez ott nem lehetséges, csak fogadott doki mellett lehet fogadott a szülésznőd is. Nekem távolabbi ismerősöm volt egy ott dolgozó szülésznő (osztályvezető helyettes), így második babámat vele szültem. Harmadszorra is ragaszkodtam hozzá, annyira meg voltam vele elégedve. Őt bátran merem ajánlani.

2011. máj. 20. 09:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha még nem ment át másik kórházba akkor Molnár Gizi.

Ő volt a szülésznőm, nagyon kedves volt, sokat segített.

2011. máj. 20. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én is az Uzsokiban fogok szülni, június elején. Nekem az utolsó infóm az az, hogy nem engedik, hogy csak szülésznőt fogadj fel. Vagy úgy lehet, hogy orvost, + szülésznőt is felfogadsz, vagy nem lehet. 38 Hkm
2011. máj. 20. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is ott fogok szülni, szeptemberben van dokim, neked sem ártana, mert a szülésznő is úgy fog menni.Ha megvan dokid akkor a Molnár Gizit ajánlom én is, mert sok jót hallottam róla, én is őt szeretném megfogadni.
2011. máj. 20. 19:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok.

Az az igazság, hogy június 1-jétől lesz az Uzsokiban a dokim, így ha júniusban szülök, akkor szülök itt, ha májusban érkezik a Kicsi, akkor Kistarcsán. Így kicsit nehezebb a dolog, ezért is érdeklődtem. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, utána fogok érdeklődni még mielőtt szülök.

2011. máj. 20. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Cseh Zsanett,fiatal 25 éves,de nagyon kedves,aranyos,ja és vékonyak az ujjai :))

10 órát végig velem volt,én zavartam el enni.

Tudja,hogy mit csinál.

2011. máj. 23. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
A 15:46-OS VAGYOK.nem tudom, hogy úgy elvállal e hogy az sztk-ba jársz hozzá, mivel én a NYugati térre járok hozzá magán rendelésre.Ott egy vizitért 6000 forintot kér.Én például nem mindig pont havonta megyek volt hogy 6 hét után mentem hozzá.Úgy kb 55-60 éves lehet és tényleg nagyon kedves.A barátnőm is most szült nála januárban.A császározás terén nem tudom, hogy mi van mert én is most várom az első babámat.A szülésért konkrétan nem tudom hogy mennyit kér de azt tudom, hogy a barátnőm januárban 100.000 forintot adott neki mert nagyon meg volt a dokival elégedve.Ha van még kérdésed írj nyugodtan.
2011. máj. 24. 11:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocsi de ezt nem ide akartam irni.Az előzö vagyok
2011. máj. 24. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!