Uzsokiban ajánlanátok nekem szülésznőt?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 20:37
1/5 anonim válasza:
Azt hiszem Járányi ,de ebbe nem vagyok biztos ,viszont Bea a második neve az tuti ! Keresd fel ,nagyon profi ,ő is ott volt a császáromnál ! Csak ajánlani tudom,több mint 15 éve van ott !
2/5 anonim válasza:
Szia! Én többet is tudok neked ajánlani:
Szőke Szilvia
Valamilyen Magdi
Igen, igen a Bea is profi
Úgy gondolom nagyon nem tudsz melléfogni, mert nagyon kedvesek, én egyedül valamiylen Ibolyáról hallottam, hogy nem túl kedves.
3/5 anonim válasza:
ja van valamilyen ERIKA is,róla áradozásokat hallgattam... :-))))
Előző voltam
4/5 anonim válasza:
Szia! Én ajánlani tudom csak Szabó Ibolyát. Én is nálla szültem és a terhességem alatt is sokat segített.Sokmindenkivel beszéltem ez idő allatt a kórházban és mindenki csak dícsérte. Én jobban nem is választhattam volna.
5/5 anonim válasza:
Szia! Járányi Beáta ő főorvos, nem szülésznő. Én nála szültem, hozzá is járok rendszeresen már 5 éve. nagyon szeretem (igaz ez hülyén hangzik egy nőgyógyásszal kapcsolatban, de így van).
Szülésznőt Nemesné Felker Irént tudom ajánlani!
Látom régebbi a kérdés. Már lehet, hogy nem is aktuális, megszültél már? Kinél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!