Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csináljak hogy beinduljon...

Mit csináljak hogy beinduljon végre a szülés magától? 40+4 km

Figyelt kérdés

40+4 hetes kismama vagyok és már teljesen el vagyok keseredve! Meggyőződésem volt h ez a kislány akit a szívem alatt hordok 9 hónapja talán még előbb is fog jönni, erre már 4 nappal túlhordtam! :(

és még semmi jelét nem érzem! persze néha görcsölgetek, de ezek már 36. héttől vannak! :(

Iszom a málnalevél teát (igaz néha egy-egy nap kimarad), szedem a homeos bogyot és nem igen fekszem hanem tevékenykedem itthon főzés, sütés, takarítás, persze azért igyekszem feltenni a lábaimat is mert nagyon vizesedik 2 napja!

júni 30.-ig várnak addig 2 naponta ctg, de ha addig nem indul be akkor 30.-án este be kell feküdnöm valami ballont tesznek fel és másnap indítják a szülést :((((

nagyon-nagyon szeretném ezt elkerülni , de hogyan?

Nincs valami ötletetek?

köszönöm előre is!

2009. jún. 21. 12:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Vagy kérd meg apát hogy birizgálja neked hátha meg jön a kedve!:))
2009. jún. 21. 16:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
16:03-as vagyok! Én több olyan embert is ismerek akinek ez bejött. Lehet, hogy ez viccesen hangzik de ne nagyon de ne is olyan vadul de csavargasd a bimbódat. Nekem ez bevált. Hiába adtak oxitocint nem akart jönni a fájás. De ettől megindult. Sok sikert:-):-):-):-)
2009. jún. 21. 17:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
szia! én is hallottam hogy a mellbimbo dörzsölgetése beindithatja a szülést
2009. jún. 21. 18:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Na kipróbáltad? Vagy már esetleg meg is szültél????
2009. jún. 21. 22:51
 15/21 A kérdező kommentje:

Szia!

igen kipróbáltam bár nem tudom jól csináltam -e és csak az egyik cicinél, de még egyben vagyok sajnos :(

Voltam reggel ctg-n minden tökéletes volt, volt egy pici fájás is amit mutatott, de ennyi!

Szerdán ismét ctg-lesz és akkor majd meg is vizsgálnak hogy hogyan állok!

Annyira jó lenne ha szerdára kinyílnék annyira hogy meg lehessen indítani, már nagyon szeretném a kezemben tartani a lányom!!!

2009. jún. 22. 10:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Mindkét bimbót kell egyszerre elég erőteljesen ne csak ingereld hanem igen is bögyörgesd.
2009. jún. 22. 21:18
 17/21 anonim ***** válasza:
Azt mondta a szulesznom egy vizsgalat alkalmaval, hogy " eggyet sem agodj kicsike, a babak egeszen pontosan tudjak mikor kell kijonniuk "...es kezdek rajonni, hogy talan igy is van, megaztan ez a tulhordas dolog is csak relativ..mert mondjuk mivan akkor ha elszamoltak...azt altalaban nem tudjuk pontosan, hogy mikor fogant...lehet meg itt sincs az ido...turelmetlen vagy, tudom mit erzel, nekem koraszulest josoltak es sehol semmi meg , ma leptunk a 40.hetbe...konnyu szulest es amondo vagyok , hogy hagyjatok a babszedest, forrofurdot( FERTOZESVESZELY ha tagulva vagy mar) s a tobbi boszorkanysagot..
2009. jún. 23. 18:44
 18/21 A kérdező kommentje:

Igen tényleg a baba tudja h mikor kell jönnie, meg hát hátha elszámolták tényleg...

viszont ma vagyok 41+0 és még mindig semmi! :(

most jöttem haza ctg-ről az jó lett! vizsgálat alapján méhszájam zárt :( külső már 1,5 hete 1 ujjnyira nyitott! és semmi változás egyenlőre! :(

jövőhét keddig várnak utána befekvés lesz és indítás :(

Könnyű szülést neked is ;)

2009. jún. 24. 08:39
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyben vagyok még? A mellbimbó bőgyörgetős anyuka. :-)
2009. jún. 25. 14:07
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen még egyben sajnos :( má nagyon elegem van! :(
2009. jún. 26. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!