Császáros szülés után, a másodiknál befektettnek a kórházba, ha eléred a terminust? Vagy hagyják, h beinduljon?
Pl.ha nincs dokid,akkor hogyan szültél első császár után? Simán,vagy a kiírás napja körül műtöttek?
Mennyi idő telt el a két szülés között? Milyen volt a heged vastagsága?
Köszi mindent.
33 h km
Szia! Én 39h + 2 napnál vagyok, egyelőre szabadon mozgok, még nem akarnak befektetni. :)
(Az első császár volt, de a másodikat nagyon szeretném spontán. Egyelőre várjuk, hogy beinduljon)
Az első sürgősségi császár volt.Most a 32. hétben vagyok, a 39. héten befektetnek és programozott császár lesz.(SAJNOS.)Nem hagyják, hogy beinduljon, bár én azt szeretném.
A hegem gyönyörűen gyógyult.Az első gyerekem most 26 hónapos.
SZTK-ba járok, nincs saját orvosom.
A terhességem eddig teljesen problémamenetes, a baba és én is tökéletesen egészségesek vagyunk, és mégis megcsászároznak idő előtt, mert ez a protokoll
Kicsit megijedtem,h ez a protokoll! Hol fogsz szülni? Budapesten? Melyik kórház?
Én 3-án megyek dokihoz legközelebb,mostmár rá fogok erre kérdezni,h be kell e feküdnöm.Remélem nem,mert a fiamra nem igazán tud senki vigyázni.Örülök,ha szülésre a férjemet elengedik szabira.... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!