Mit csináljak hogy beinduljon végre a szülés magától? 40+4 km
40+4 hetes kismama vagyok és már teljesen el vagyok keseredve! Meggyőződésem volt h ez a kislány akit a szívem alatt hordok 9 hónapja talán még előbb is fog jönni, erre már 4 nappal túlhordtam! :(
és még semmi jelét nem érzem! persze néha görcsölgetek, de ezek már 36. héttől vannak! :(
Iszom a málnalevél teát (igaz néha egy-egy nap kimarad), szedem a homeos bogyot és nem igen fekszem hanem tevékenykedem itthon főzés, sütés, takarítás, persze azért igyekszem feltenni a lábaimat is mert nagyon vizesedik 2 napja!
júni 30.-ig várnak addig 2 naponta ctg, de ha addig nem indul be akkor 30.-án este be kell feküdnöm valami ballont tesznek fel és másnap indítják a szülést :((((
nagyon-nagyon szeretném ezt elkerülni , de hogyan?
Nincs valami ötletetek?
köszönöm előre is!
Még a lépcsőzést is szokták javasolni. A málnalevél teát én méhszájérlelésre/puhításra ittam, de nem használt. Meg hallottam még (vagy olvasta, nem is tudom) valami bábakoktélról, keress rá a neten.
üdv, könnyű szülést kívánok.
Szia!Néllam bejött a sex apával.De jó a lépcsőzés vagy még valami.A régiek úgy tartották hogy az olyan asszonyoknak akiknek nem indul be a szülés kiszórtak a főldre egy csomó babszemet és azt nem legugolva hanem lehajolva eggyesével felszedegették.Állítólag mire mindet felszedték megindult a szülés.Hát ha más nem egy próbát meg ér.:)
Szép és könnyű szülést Nektek!Írd meg mi volt.
Szex kizárva, apa nem szeretné, félti a babát én meg elfogadom ahogy ő gondolja!
Lépcsőzni az a baj hogy nemigen tudok hol mert nincs lépcsőnk! :) amúgy a vizesedésre nem lenne gond? baromira fel van dagadva a bokám láttam mindenhol :(
köszönöm azért, hát akkor nem tudok mást mint várni!
és neked hogy indították meg? tágulva sem voltál? mert utoljára én belső méhszájam zárva volt, külső 1 ujjnyira volt nyitva ez volt múlthét hétfőn! azóta nem néztek és nem is nagyon akarnak most még piszkálni!
Pedig a szex a legjobb:-) Apának üzenem, hogy a baba védve van, és ami jó anyának, az jó a babának is!! És utána meg úgysem lehet 6 hétig, most használjátok ki!!
Nekem még a meleg fürdő segített!
Hát igen...de erőltetni nem szeretném...:(
meleg fürdő? kádban csücsülve? és mi van ha pl. pont akkor folyik el a magzatvíz és észre sem veszem?!, vagy ha nyitva vagyok esetleg mert ugye 1 hete volt utoljára megnézve, akkor nem kaphatok el fertőzést????
köszönöm a válaszokat!
Köszi mindenkinek a választ!
Most akkor ha én is birizgálom mondjuk fél óráig a mellbimbóm akkor lehet hogy beindul a szülésem???? Konkrétan hogyan kell birizgálni hogy azért ne tegyek benne kárt és csak egyiket kell vagy mindkettőt vegyszere, vagy felváltva?
Holnap megyek ctg-re megint , de vizsgálatot nem fognak végezni semmilyent sem mert nem akarnak piszkálni azt mondták! max egy hét múlva így is úgy is megindítják ezt mondták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!