Ha a kórház két saroknyira van (max 10) perc, akkor be tudok sétálni majd "két fájás között", vagy erre a rövid távra is hívni kell majd taxit/mentőt?
Én is öt percre lakom, eredetileg a besétálás mellett lettem volna, majd mikor ezt megemlítettem a férjemnek (ő orvos), majdnem infarktust kapott, amikor a szülésznőmnek, ő kiröhögött, az orvosom pedig simán csak azt mondta, hogy meg ne próbáljam... :D Hát, le lettem szavazva... Amúgy is nagy a kórházi pakkom, tehát autóval megyünk, szerencsére a férjem is ezen a klinikán dolgozik, szóval ha hívom, nagyon hamar itthon van és bevisz.
37 hetes km
Én még 3 perces fájásoknál is a szülőszoba előtt sétálgattam,amikor fájt megálltam meggörnyedtem stb.
A magzatvíz folyásról annyit hogy én észre sem vettem mikor folyt el,csak hajnalban fájásokra keltem és bent a doki mondta hogy nincs burok.
Ha a nagy pillanatban úgy érzed magad,szerintem nyugodtan vágj neki gyalog csak jó lenne ha lenne kísérőd!Ha meg nem érzed úgy akkor hívj mentőt.
Nyugodtan sétálj, jobban tágulsz, de mindenképp legyen valaki (lehetőleg férj, vagy közeli rokon) Veled, akinek a nyakába csimpaszkodhatsz, hogyha erős fájásaid vannak! Sok sikert, drukkolok!
Ha lassú vajúdás lesz, bőven lesz időd, ha meg gyors, akkor az olyan simán megy, hogy nem igényel asszisztenciát! :-)
Kérdező kommentjére:
Nézd, nálam akkor indult el a vajúdás, amikor épp tetőleceket adogattam föl férjemnek és barkácsoltunk... nehéz előre eltervezni, de annyit mondhatok, hogy nekem az első órákban csak meg kellett állnom egy kicsit 10 percenként, és kész. Kicsit nekidőltem a diófának, utána minden ment tovább. Nem vagy felelőtlen, nyugodtan sétálj.
De, ha van melletted valaki, az nem árt. Legalább telefon legyen, ha más nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!