Mennyi idő telt el, mire eljutottál a 10 perces fájásokig?

Kimaradt a 10 perces : )
Órás fájásokat váltott az 5 perces.Innentől kezdve 3 óra múlva megvolt a lányom.
Ójajj, hát nem nyugtattok meg :)
Aha, nemsokára szülök, 37 és fél hetes vagyok, és ki akartam számolni, mikor hívjam a taxit. Mert 1 óra, mire a taxi ideér, és 1 óra az út a kórházba. A doki azt mondta, hogy mivel egy óra az út, a 10 perces fájások körül induljak el. De akkor most mikor hívjam a taxit? Ahh..

Szia!
Nekem fájásaim sem voltak, szerencse hogy már a kórházban voltam pár napja...
Csak feszítést éreztem a lábaim között. Amikor nem tudtam aludni, mert bizonyos időnként feszített, akkor szóltam a szülésznőnek. Dokim, burokrepesztés, szülőágyra fekvés.
Még tolófájásaim sem voltak, a doki diktált mikor nyomjak... 20 perc alatt megszültem.

Nekem egyből 5 perces fájások jöttek. Amikor már 1 órája tartott, akkor hívtam a szülésznőt, azt mondta, lassan indulhatunk a kórházba (45 percre van). Akkor felhívtam a barátnőmet, hogy jöjjön át, mert megyünk szülni. Akkor már 2 órája voltak az 5 perces fájásaim. Még kávét főztem neki meg a férjemnek, megitták, megreggeliztek, én közben zuhanyoztam, pakoltam, ilyesmi.
Amikor a kórházba értünk, már több mint 3 órája 5 perceseim voltak. Reggel 8-ra értünk be, fél 1-kor szültem meg a babám.
Ezt csak azért írtam le, hogy tudd, ha első baba, akkor ráérsz :) Persze vannak kivételek, de általában ilyesmik az első szülések, mint az enyém.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!