Hányszor fordult elő, hogy végre eljutottál vásárolgatni magadnak a gyerek/ek nélkül, és mire hazaérsz azt veszed észre megint nekik vettél, és magadra csak egy sampon jutott?
hmm :)
hát én csak nagy ritkán indulok el magamnak venni valamit, de valóban, akkor is előbb találok cuccokat a fiaimnak, mint magamnak.
Ilyen számtalanszor előfordult már.
Azért az én párom ezt számon szokta kérni,úgy értem,hogy a páromnak fontos,hogy magamra is költsek,és hogy magamnak is örömet szerezzek.
Az elmúlt két hétben kétszer is elmentünk "plázázni" a férjemmel, mert itthon volt édesanyám és vigyázott a két gyerkőcre (amúgy külföldön él).
Azt vettük észre mindkét alkalommal (kb 2-3 órás programok), hogy a könyvesboltban a gyerekkönyveket nézzük, a c&a-ban a babaosztályon császkálunk, a dm-ben a pelusokat szakértjük..... Az összes gyereket/babát, aki szembe jött velünk, mindről megállapítottuk, hogy cuki vagy szép vagy aranyos vagy bármilyen, és vajon mit csinálnak a mi gyerekeink éppen??
Végül egy pár cipőt vettem azért magamnak :D :D (de még ott is megnéztük a mini adidas bébisportcipőket)
Én most egy kicsit irigykedem Rátok!
10 hónapos a fiam, de eddig el sem jutottam egyedül csavarogni, nemhogy magamra vásároljak... :(((
De van egy olyan érzésem, hogy ha el is jutnék, én is gyerek holmikkal térnék haza... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!