Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenki eljut a fél perces...

Mindenki eljut a fél perces fájásokig?

Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én arra már nem emlékszem...4-5 percesekkel mentem be;majd a burokrepesztés után kezdett el sűrűsödni,de akkor már nem számoltam :-)
2009. márc. 1. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ott már nincs magánál az ember. Én sem emlékszem rá,csak arra,hogy burokrepesztés után 40 perccel kint volt a kisfiam. :)
2009. márc. 1. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan egyaltalan, hogy fel perces fajas?

Szerintem nincs. Nalam egy perces volt a leggyakoribb, pedig az en szulesem nagyon intenziv volt, harom orat vajudtam.

En azert gondolom, hogy nincs fel perces fajas, mert az azt jelentene, hogy minden fel percben KEZDODIK egy fajas, ami veget er es az elozo kezdetehez szamolva fel percmulva jon a kovetkezo. Mert a fajasokat igy szamoljuk, eszerint mondjuk ra, hogy milyen.

Ez azt jelenti, hogy a hossza mindenkeppen kevesebb, mint fel perc lenne. Viszont ennek ellent mond, hogy minel kozelebb van a kitolasi szakasz es minel inkabb nyitva van a mehszaj, annal tovabb tart egy-egy fajas, 30 mp-nel rovidebb fajas alatalaban csak a vajudas elejen, a ritkabb szakaszban fordul elo, a vegen mar hosszuak vannak, amelyek 40-50 mp-en keresztul tartanak. Marpedig ha ez igaz, akkor olyan nem lehet, hogy fel percenkent kezdodjenek es mondjuk 45 mp-en keresztul tartsanak. Ugye???

Egyebkent nekem ket percesekkel kezdodott, masfel ora mulva lett egy perces, az szinten masfel oran at tartott. Nekem a ket perces is durva volt, egy fajas 40 mp hosszu volt, de ez azt jelentette meg, hogy tobb, mint egy percem volt pihenni. Az egy percesek mar 50 mp hosszuak voltak, ami azt jelentette, hogy tiz masodpercem volt pihenni. Ket melyebb levegovetel. Es jott is a kovetkezo. Nah, asszem, hogy ettol egybefuggobb fajas nem nagyon van mar, az a masfel ora eleg is volt belole.

2009. márc. 1. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat lanyok,azt hiszem most en nyertem!Nekem olyan gyorsan jottek a vegen a fajasok hogy sajnos csak felig tudtam PICI/nem mely!/levegot venni!!!!!!!!!!!!SZornyu volt!!!!!!!!!!Elfojt a magzatvizem hajnalban/semmi fajasom nem volt/,delelott 10-kor kaptam 2 indito gyogyszert,es kora delutan/3ora utan/ meglett a nagy fiam/4,5kg/.Most 8eves lesz,de en meg elenken emlekszem a kibirhatatlan fajdalomra(es erre szoktam mondani,hogy aki azt mondja,hogy a szulesi irtozatos nagy fajdalmat el lehet felejteni,az hazudik!!!!!!!!!/,de biztos van olyan is aki csak kipottyantja,es mar megy is "kapalni"a kertbe ...
2009. márc. 2. 01:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem burokrepesztés után 7 órával már szinte egybefüggő fájásaim voltak.
2009. márc. 2. 07:07
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Én úgy tudom, hogy a 2 perces fájás a leggyakoribb, de az úgy értendő, hogy 1,5 perc fájás, és pár másodperc nem szünet, hanem lehelletnyi enyhülés. nekem így volt végig.

Mondtam is, hogy egy perces fájásaim vannak, de a szülésznő mondta, hogy olyan nincs.

2009. márc. 2. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy szültem, mint a 4. válaszoló.
2009. márc. 2. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!