Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyik volt az a legtávolabbi...

Melyik volt az a legtávolabbi ország, ahová eljutottál?

Figyelt kérdés
ha még nem voltál külföldön írhatsz város is:-D
2010. júl. 16. 18:01
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
90%

Magyarországon a legtávolabb a lakhelyemtől Mátészalkán voltam:) (Magyarország másik oldala)

A külföldi ország..Ausztria(a kisváros nevét már elfelejtettem,de idővel majd eszembe jut)

De ahova elszeretnék jutni,az Kanada,Toronto..meg persze USA:D

2010. júl. 16. 18:03
 2/47 anonim ***** válasza:
89%
Eszak fele Finnorszag, del fele Bulgaria, most Skociaban vagyok es fogalmam sincs, melyik van a legtavolabb, most nincs nalam Europa terkep. Magyarorszagon belul pedig az ukran-magyar hatar, ha jol emlekszem Tiszabecs a telepules neve.
2010. júl. 16. 18:08
 3/47 anonim válasza:
86%
Tunézia (Djerba, Sousse) Spanyolország (Barcelona) ezek a legtávolabbiak xD
2010. júl. 16. 18:10
 4/47 anonim ***** válasza:
86%
Az országon belül (hála a volt osztálykirándulásoknak) nagyon sok helyen jártam, hogy csak a letávolabbiakat írjam: Sopron, Győr, Debrecen, Nyíregyháza, Sárospatak, Mohács, Pécs, Siklós, Szigetvár, Szeged, Békéscsaba, Gyula, és közben az összes kisebb település, ahol látnivaló volt. Felsorolni sem tudnám már. Külföldön gyerekként Bécsben (nagybeteg rokon utolsó kívánsága, piros útlevéllel), később csak Szlovákia, amikor még Csehszlovákia volt.
2010. júl. 16. 18:11
 5/47 anonim ***** válasza:
89%
Anglia (London) ha külföldre nézzük, belföldön pedig ~ Balatonlelle ^^ (miskolci vagyok)
2010. júl. 16. 18:15
 6/47 anonim ***** válasza:
86%
Nyugaton Kanári-szigetek, keleten Görögország, délen Olaszország.
2010. júl. 16. 18:16
 7/47 anonim ***** válasza:
75%

Belföldön Sopron (340km kb)

Külföldön jártam: Görögország(Sarti, Paralia, Athén) Szlovákia, Németország(München, Berlin, Erding) Románia, Szerbia,Olaszország és azt hiszem ennyi :D

2010. júl. 16. 18:21
 8/47 anonim válasza:
85%
Külföld -> Indonézia -> Bali
2010. júl. 16. 18:39
 9/47 anonim ***** válasza:
80%

Még nem jártam külföldön sajnos :-( ( jó nektek )de lehet jövőre összejön 5hetes franciaországi gyakorlat :D

Am meg legmesszebb Sopronban voltam :$ 360km.

2010. júl. 16. 18:54
 10/47 anonim ***** válasza:
80%

Külföldi utam során csak Románia- Magyardécse egy fellépés miatt az is.

Mo.-on Siófok [Nyíregyháza melletti kisváros]

2010. júl. 16. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!