Melyik volt az a legtávolabbi ország, ahová eljutottál?
Figyelt kérdés
ha még nem voltál külföldön írhatsz város is:-D2010. júl. 16. 18:01
1/47 anonim válasza:
Magyarországon a legtávolabb a lakhelyemtől Mátészalkán voltam:) (Magyarország másik oldala)
A külföldi ország..Ausztria(a kisváros nevét már elfelejtettem,de idővel majd eszembe jut)
De ahova elszeretnék jutni,az Kanada,Toronto..meg persze USA:D
2/47 anonim válasza:
Eszak fele Finnorszag, del fele Bulgaria, most Skociaban vagyok es fogalmam sincs, melyik van a legtavolabb, most nincs nalam Europa terkep. Magyarorszagon belul pedig az ukran-magyar hatar, ha jol emlekszem Tiszabecs a telepules neve.
3/47 anonim válasza:
Tunézia (Djerba, Sousse) Spanyolország (Barcelona) ezek a legtávolabbiak xD
4/47 anonim válasza:
Az országon belül (hála a volt osztálykirándulásoknak) nagyon sok helyen jártam, hogy csak a letávolabbiakat írjam: Sopron, Győr, Debrecen, Nyíregyháza, Sárospatak, Mohács, Pécs, Siklós, Szigetvár, Szeged, Békéscsaba, Gyula, és közben az összes kisebb település, ahol látnivaló volt. Felsorolni sem tudnám már. Külföldön gyerekként Bécsben (nagybeteg rokon utolsó kívánsága, piros útlevéllel), később csak Szlovákia, amikor még Csehszlovákia volt.
5/47 anonim válasza:
Anglia (London) ha külföldre nézzük, belföldön pedig ~ Balatonlelle ^^ (miskolci vagyok)
6/47 anonim válasza:
Nyugaton Kanári-szigetek, keleten Görögország, délen Olaszország.
7/47 anonim válasza:
Belföldön Sopron (340km kb)
Külföldön jártam: Görögország(Sarti, Paralia, Athén) Szlovákia, Németország(München, Berlin, Erding) Románia, Szerbia,Olaszország és azt hiszem ennyi :D
9/47 anonim válasza:
Még nem jártam külföldön sajnos :-( ( jó nektek )de lehet jövőre összejön 5hetes franciaországi gyakorlat :D
Am meg legmesszebb Sopronban voltam :$ 360km.
10/47 anonim válasza:
Külföldi utam során csak Románia- Magyardécse egy fellépés miatt az is.
Mo.-on Siófok [Nyíregyháza melletti kisváros]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!