Melyik volt az a legtávolabbi ország, ahová eljutottál?
Figyelt kérdés
ha még nem voltál külföldön írhatsz város is:-D2010. júl. 16. 18:01
13/47 anonim válasza:
nem tudom melyik volt a legmeszebb:
Párizs
London
Hollandia
Hawaii (USA)
mindegyik repülővel volt és ezek történtek az elmúlt 5 évben..most a Balatonig jutottunk 2 hétre meg 1 hónap New York (keresztanyumhoz)
14/47 anonim válasza:
Gorogorszag =D (most is onnan irok, azert nincs ekezet)
Gorogorszagon belul Olympic Beach.
Magyarorszagon Tata (szerbiai vagyok, zentai, szal jo messze van =D)
15/47 anonim válasza:
Jo nektek!]
En Romaniaban elek, itt voltam sok varosban.
Meg voltam Magyarorszagon, ott Budapesten(itt jartam 2 evet suliba), es meg voltam Debrecenben meg Gyulan.
Masra nem emlekszem:D
15/L
17/47 anonim válasza:
New York magyaro-n Sopron vagy Budapest nem tudom meik van messzebb
18/47 anonim válasza:
Olaszban voltam 6 éve kb, jó olcsó volt, csak azért tudtam elmenni. :) Azon belül Bibionéban voltam. Félig-meddig iskolával, voltak idegenek is.
19/47 anonim válasza:
Magyarországon belül ha jól emlékszem, Sopron(meeeszi van innen nagyon :D), külföldön voltam Ausztriában(Bécs) és Olaszországban(Ausztrián keresztül mentünk).
20/47 anonim válasza:
Belföld: Északi-khg (nyugat mo-n élek)
Külföld: Ausztria, Bécs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!