Debrecenben a Klinikán és a Kenézy kórházban ez hogy működik?
Még nem tudom, hol fogok szülni, de arra lennék kíváncsi, hogy szülés után muszáj hálóinget viselni, vagy jó a pizsama is, esetleg megengedik, hogy egy szabadidőalsóban és pólóban legyen a kismama? Soha sem hordtam hálóinget, nem is szeretem, nekem kényelmesebb a pizsama, vagy esetleg egy melegítőalsó pólóval. Természetesen ha muszáj, akkor bármit felveszek.
Köszönöm a válaszokat!
Szintén a Kenézy-ben szültem.Most már itt is van lehetőség,hogy a baba végig veled legyen.Minden szoba babás,ha akarod veled van,ha akarod nem.Barátnőm egy hónapja szült és a gyermekágyas osztály nagyon megváltozott.Facebook-on is fent van!
Meg voltam elégedve a kórházzal, és ismerőseim körében is inkább a kenézy mint a klinika.
Na most már egyre inkább a Kenézy mellett vagyok. :)
És direkt kérheted, hogy hány ágyas szobába rakjanak?
Szia!Mindkét helyen szültem :) és soha többet nem mennék a Kenézybe!!!!!!!!
Iszonyat!!!!
A klinika viszont szuper:)))))))
Bartha Tünde volt az orvosom!
A Klinikán bármikor megtagadhatod, hogy bárki is nézze a szülésed, ez tuti, a férjem ott orvos, és a szülészet gyakorlatain anno alig tudott szülést látni, mert nem egyeztek bele a kismamák. Végül ő pl. a szülészet szigorlatát a Kenézyben teljesítette, hiszen a Kenézy is oktató kórház (és itt sokkal több hüvelyi szülésnél volt bent, mint a Klinikán).
Bár ő három éve végzett, de mivel jelenleg tanít is a klinikán, egészen biztosan tudom, hogy ott is vannak hallgatók.
Mi végül a klinikát választottuk, a férjem miatt, de valójában szerintem teljesen mindegy. :))
33 hetes :)
Mármint azt tudom biztosan, hogy a Kenézyben is vannak hallgatók. Jó hülyén fogalmaztam, bocsánat. :)
Szép napot mindenkinek! :))
Én értettem, hogy mit akarsz mondani. :)
Hú, hát akkor nehéz lesz a döntés. Ha valóban megtagadhatom a klinikán, hogy másik 10 ember nézze végig a szülésem, akkor az úgy rendben van. Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!