Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szül valaki Debrecenben, a...

Szül valaki Debrecenben, a Kenézy kórházban? Én ott fogok, Székely Péter2-nél, és nem igazán ismerem az ottani rendszert, szokásokat. Ugy örülnék, ha esetleg lenne más is! Mit kell bevinni oda a babáknak?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én a Kenézyben szültem tavaly augusztusban Dr. Szilvásinál. Nekem nincsenek negatív élményeim. A szülőszobán kedvesek voltak,s tényleg odafigyeltek rám,bár nekem császármetszés lett a vége.Az osztályon is ki lehet bírni, bár a mellékhelyiség egy kicsit visszataszító. A babának nem kell vinni semmit, adnak mindent.Majd ha jöttök haza, akkor kell neki ruha, amiben hazahozod. A csecsemős nővérek is aranyosak s 3 óránként viszik szoptatni a kicsit.Kérhetsz olyan szobát is, ahol együtt vagytok a babával s csak éjszakára viszik el tőled.

Most hirtelen ennyi jut eszembe, de ha szeretnél még valamit tudni, kérdezz nyugodtan. Könnyű szülést neked.

2009. febr. 20. 15:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez igazán megnyugtató!Bár,a mosdótéma nem annyira.Kicsit izgulok,pedig még május közepéig van időm felkészülni!Jó babázást kivánok neked!
2009. febr. 20. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia én Novemberben szültem a Kenézyben. Én teljesen megvoltam vele elégedve. Mindenki kedves volt. A szülőszobán is és lent is. A babát tényleg kérheted kintre is és úgy is h csak 3 óránként hozzák ki 6-9-12-15-18-21-kor. A mosdóval nem volt nagy bajom mikor én voltam elég tisztességes volt. Mindig takarították na jó nem egy szállodai mosdó de ki lehet bírni azt a pár napot. A babának pedig csak a haza jövetelkor ruha! Sőt a szobákat is minden reggel takarították!
2009. febr. 20. 21:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!örülök,hogy jó véleményeket hallok,mert eléggé parázok.nemrég váltottam erre a kórházra és nem voltam biztos,hogy helyesen döntöttem!Jó babázást!
2009. febr. 21. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Dr.Székely Péter 2-höz járta terhesgondozásra nagyon rendes lelkiismeretes orvosnak ismertem meg.Könnyű szülést!!
2009. febr. 21. 19:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Hali!A második hozzászólónak üzenem,hogy privátba irja már meg,hogy kinél szült és mennyi a tarifa.Előre is köszi!Ugyanis ezt még nem tudom!
2009. febr. 22. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!