Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik Debrecenben a Kenézy...

Akik Debrecenben a Kenézy kórházban és esetleg apásan szültek! Milyen? Írjatok!

Figyelt kérdés
Kérlek írjatok kinek milyen volt?Milyen apával?Ha nem apás volt akkor is.Érdekel minden.Legfőképp a szülőszobában történtek de az azt követő napokkal kapcsolatos jó és rossz élmények is.Köszönöm.
2009. nov. 16. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Apásan szültem a Kenézyben másfél éve, nekem nagyon jó élmény volt. A szülőszoba fel van újítva, egy egyszemélyesben voltunk és kedvesek voltak. Szerencsém is volt mert a dokim volt az ügyeletes éppen akkor. Császár lett a vége sajnos de a műtőből is csak arra emlékszem hogy milyen jó illat volt. :)))A kórtermek már kevésbé voltak szépek, de tisztaság volt. Kétszemélyes babás szobában voltam, olyanban aminek nincsen saját mosdója úgyhogy a közösbe kellett járni, nahát az éppen nem volt a kedvencem. Inkább nem részletezem. Pedig takarították kétszer is naponta. Csak ugye nem nagyon figyelt oda mindenki a dolgokra. A másik ami nem tetszett a csecsemősnővérek hozzáállása volt. Egy-kettő kivételével senki nem volt túl segítőkész, inkább undokoknak mondanám őket ( vagy én nem voltam szimpatikus ). Én a választott doki miatt szültem ott, de nem bántam meg. Ha lesz legközelebb akkor is oda megyek.
2009. nov. 16. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Elég jó hely, leszámítva a csecsemős nővéreket!

A szülésznők kedvesek és segítőkészek,a dokim szuper volt.

Ha lesz a következőt is ott szülöm!

2009. nov. 16. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem nagyon jó élményeim vannak a szülésről és a Kenézyről.Májusban szültem kislányomat,2 héttel hamarabb mert bevéreztem ezért burkot repesztettek.Dr.Kiss Ferencnél szültem nagyon jó doki.Az apás szülést nagyon tudom ajánlani.Végig ott volt férjem,a vajudás alatt és jó volt mert bármi kellett szoltam és szolt a dokiknak,a szülöszoba nagyon szép volt,felujitott szobák ,tiszta környezet,és ami lényeges 1 ágyas,csak te és a párod.Szülés után nyugodtan tudtam pihenni,bejöhetett hozzám édesanyám is,felvátva párommal,aztán 2 óra elteltével levittek a baba-mama szobába,ami 2 ágyas volt.A baba -mama szoba nagyon jó mert 2. naptól kezdve a pici estig veled lehet ha minden ok.Nekem nagyon jók az élményeim,mondjuk könnyű szülésem volt mert 2 óra volt az egész.Ajánlom Nektek!

Könnyű szülést és jó egészséget!

2009. nov. 16. 23:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is ott szülök decemberben. Te mikorra vagy kiírva és ki a dokit?
2009. nov. 17. 08:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egy éve szültem ott. Tényleg szépen fel van ujjítva. Én már bent voltam szülés előtt is, így tudom milyen az egy ágyas szülőszoba is ott voltam nst-én. Végül úgy alakult, hogy apa nem jött be és a nagy szülőszobán szültem. Szülésznők vegyesek, voltak rendesek de pont váltás volt na azok katasztrófák voltak. Szülés után már kedvesebbek voltak jöttek h igyak segítsen zuhanyozni stb. Lent igen a fürdő közös nem egy hotel de kilehet bírni azt a pár napot. Csecsemősök az is vegyes, van aki sokat segített de vannak akik nem. Végülis nem bántam meg hogy ott szültem jobb mint a Klinika.
2009. nov. 17. 14:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Az utolsó előtti válaszolónak:én is decemberben fogok szülni.23-ra vagyok kiírva.:)Aztán ki tudja mikor kíván majd kibújni...

Igen a szülőszobát már láttuk mi is,voltunk felkészítőn.Csak mégis,hogy kinek milyen véleménye van az érdekel.Na meg persze,hogy mit élt át az ott töltött napok alatt.

2009. nov. 20. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!