Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Debrecenben a Kenézy kórházban...

Debrecenben a Kenézy kórházban egyágyas szobába érdemes kérni magunkat a szülés után?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Egy normál kórterem már snassz??
2010. jan. 23. 21:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem snassz,csak hallottam róla,hogy van ilyen.Ezért kérek véleményt
2010. jan. 23. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is a Kenézyben szültem. Szerintem elég, ha babás kórterembe kéred magad, de te tudod. De ahhoz sztm kell protekció is.

Én 4 ágyasban voltam (babásba), de tök jó volt így, mert tudtunk beszélgetni, segíteni egymásnak, én biztos nem mennék egy ágyasba. Max a fürdőszoba miatt, mert ahhoz van saját, de ki lehetett bírni azt a 4 napot.

Ja, látogatók az egy ágyasba sem mehetnek be, és akkor pl. ha valaki megy, ott hagyod a babád egyedül? Szóval sztm nem jó az egyágyas, kivéve, ha szeretsz egyedül lenni. Pl. az én kislányom besárgult és elvitték kékfény alá, annyira magam alatt voltam így is, hát még ha egyedül lettem volna, így a szobatársak vígasztaltak :)

2010. jan. 23. 21:16
 4/7 A kérdező kommentje:
21.16!Nagyon köszönöm,sokat segített a válaszod!
2010. jan. 23. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 6 ágyasban voltam. Nem volt ott a baba, mert császároztak, nem mertem vállalni.

Viszont jó volt a többiekkel együtt.

2010. jan. 23. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 ágyasban voltam, amihez volt fürdőszoba,de szerintem egyedül tényleg nem jó!Nekem például a szobatársam csavarta le az ásványvizről a kupakot,mert annyira el voltam fáradva,hogy az sem ment.
2010. jan. 24. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a második babámmal egyágyasba kértem magam, mert azt szerettem volna, ha állandóan mellettem van a pici, még éjjel is! Nagyon jó volt, nem bántam meg! Senkihez nem kellett alkalmazkodnom és ami a legfontosabb, hogy együtt lehettem a kisbabámmal, így csak anyatejcsit kapott, semmi mást!
2010. jan. 24. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!