Debrecenben a Kenézy kórházban egyágyas szobába érdemes kérni magunkat a szülés után?
Én is a Kenézyben szültem. Szerintem elég, ha babás kórterembe kéred magad, de te tudod. De ahhoz sztm kell protekció is.
Én 4 ágyasban voltam (babásba), de tök jó volt így, mert tudtunk beszélgetni, segíteni egymásnak, én biztos nem mennék egy ágyasba. Max a fürdőszoba miatt, mert ahhoz van saját, de ki lehetett bírni azt a 4 napot.
Ja, látogatók az egy ágyasba sem mehetnek be, és akkor pl. ha valaki megy, ott hagyod a babád egyedül? Szóval sztm nem jó az egyágyas, kivéve, ha szeretsz egyedül lenni. Pl. az én kislányom besárgult és elvitték kékfény alá, annyira magam alatt voltam így is, hát még ha egyedül lettem volna, így a szobatársak vígasztaltak :)
Szia!
Én 6 ágyasban voltam. Nem volt ott a baba, mert császároztak, nem mertem vállalni.
Viszont jó volt a többiekkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!