Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárral szeretnék szülni....

Császárral szeretnék szülni. Melyik a jobb az epidurális érzéstelenítés vagy az altatás? Mondjuk az altatásnak jobban örülnék.

Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 23:01
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Az elsőt normálisan szültem, fájdalomcsillapító nélkül. A második-harmadikat (ikrek) epidurálisan császárral.

Ha lenne rá lehetőségem, én térden állva könyörögnék, hogy normálisan szülhessek.

A normális után aznap már magam mentem pisilni, gyorsan felgyógyultam. A császár két hét nyakmerevség, dübörgő fejfájás, három napig nem tudtam talpraállni, negyediken kaptam vért, mert túl sokat vesztettem, persze az idegen vér allergiás reakciót váltott ki, pedig "választott" vér volt, krvára fájt a seb, stb... senkinek nem kívánom...

2012. márc. 23. 13:20
 42/44 anonim válasza:
szia énis császáral szültem és altatásba anno 10 ével ezelőtt még csak altatásba csinálták nálunk nehezen ébredtem és csa másnap láthatam a lányomat ez a hátránya biztos epidurálisan meg ahogy irták mindjárt láthatod a picit ne félj szerintem tőle sok szerencsét neked és minden jót
2012. márc. 23. 20:00
 43/44 anonim ***** válasza:
89%
Nemrég volt olyan kérdés miért nézik le a császárosokat a természetesen szülők.. nos csakis az ilyen kijelentésekért... Akinek muzsáj annak muszáj, nem tehet róla. A brátnőmnek arctartásban volt a kisbabája, nem szülhette meg hüvelyi úton sajnos. De hogy valaki elhatározza h császárt szeretne.. az no komment!
2012. márc. 29. 13:04
 44/44 anonim ***** válasza:
37%
Egy Köcsög sincs közé hogy a Saját gyerekeket hogy szüljön még !!!!!!!!!!!!!!ha akarom fejen állva ha akarom törökülésbe az én dolgom, nem másé én kérdeztem nem a f.a..xxságokra Vvoltam kíváncsi.....ennnnnnnnnnyi.....császárt akarok azi lesz.mert így döntöttem.
2012. máj. 2. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!