Magánorvos, ha nincs jelen, akkor is fizetni?
Sziasztok, csak megfordult a minap a fejemben, hogyha nem lesz bent esetleg az orvosom a szülésnél (akár a fogadott szülésznőm), akkor miért adjak neki/k pénzt? tudom, én vállaltam, hogy magánorvoshoz járok, de van valakinek hasonló tapasztalata, hogy nem volt jelen? hogy alakultak az anyagiak ebben az esetben? nyilván, akkor annak a dokinak/szülésznőnek adnám, aki végig ott volt.
Mi a véleményetek?
ha magánorvoshoz jártál, akkor biztos mindig fizettél alkalmanként. A szülés is egy alkalom, ha nem jelenik meg, nem kap pénzt. Miért is kapna?
Ha az ügyeletesnek hálás vagy, akkor adhatsz utólag neki, de közel sem annyit, mint egy fogadottnak. 10-20ezerrel már boldog lehet.
ha nincs ott a szülésnél, akkor nincs lóvé se.
amúgy pont hogy gyakran előfordul, hogy a fogadott doki tojik a szülésre és elmegy szabira:(
Igen, kicsit én is ettől tartok, a dokim pl. sokat van külföldön illetve minden pénteken magánrendelőjében van egész nap a szülésznővel együtt, mi van a pénteken szülök?:)
Akkor megnyugodtam, hogy mindenkinek ez a véleménye, hogy akkor nincs pénz.
meg se fordult a fejembe, hogy pénzt adjak neki ha nem lesz benn.
harmadszorra fogok szülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!