Császármetszésnél jelen lehet az apa?
Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 18:54
2/14 anonim válasza:
Van ahol jelen lehet, de jobban szeretik, ha a fejnél,mert nincs idejük ájult apákat mosni fel.
3/14 anonim válasza:
jelen lehet de csakis kizarolag az anya fejenel mert nem egyszer elofordult hogy elajultak az apak mutet alatt :)
4/14 anonim válasza:
Már szültem császárral, de azonnal kiküldték, a műtő ajtóból is elküldték később. Most is esélyes a császár, de a doki nem tanácsolta, mert mi nem érezzük a szagokat és mi a lepelen kívül mást nem is nagyon látunk olyankor, azért ott van bőven látvány és szag, ami az apukákat sok esetben leteríti.
5/14 anonim válasza:
nem mindenhol. Szolnokon pl nem lehet.
6/14 anonim válasza:
A császárnál nem mindenütt lehet jelen.Az a sok vér meg egyéb...vannak akik nem bírják.
7/14 anonim válasza:
Velem bent volt a férjem (SOTE I.), a fejem fölött ült/állt, fogta a kezemet. Semmi ájulás nem volt, egyedül a (ahogy ő fogalmazott) cuppogás zavarta, ahogy a kisfiamat emelték ki.
8/14 anonim válasza:
Vácon nem engedték be a férjemet a császárműtőbe. Viszont hozzá vitték ki először a babát, így ő foghatta meg először, amire azóta is irtó büszke. :)
9/14 anonim válasza:
Bp. ÁEK-ben szültem 2011. jan-ban császárral és nem lehetett benn a férjem a műtőben. Az üvegablak mögött állhatott meg, és amikor kivették, ő előbb látta a kisbabát, mint én. Nekem utána bepólyázva hozta oda a babát a műtősnő.
10/14 anonim válasza:
Debreceni Klinikán,ablakon keresztül nézheti...bár azt mondta olyan mint egy mészárszék:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!